Arve Sjoner_Biri 27072019

Sjoner åpnet kontoen med en herlig dobbel

Arve Sjoner hadde en flott dag hjemme på Leangen i går. Dagen startet med at egentrente og eide Vimo Teddy (e.Dotterud Teddy) ledet det første løpet hver meter. Det har tatt tid med den nyblivne 4-årige vallaken som først i desember som 3-åring avla sitt prøveløp. Nå virker det til å være på stell. Det er Lars Ketil Lysberg fra Snåsa som er oppdretter.

Mor til Vimo Teddy er Frøen Oda som startet karrieren med å bl.a. sette millionøsen Arvesølv til verden før løpskarrieren tok til. Vimo Teddy er førstemann i «pulje to» for Moe Odin-datteren. Vimo Teddy travet 1.37.1/2140 volte og fikk 15.000 kroner for jobben.

Råsterk Take It Easy

Det ble kjøring fra start i det åttende løpet mellom Folsom Line og Looking Sharp. Sjoner tok det forsiktig med Take It Easy (e.Dream Vacation) som etterhvert havnet uten rygg. Det spilte mindre rolle. Den storvokste vallaken til Vebjørn Ness var råsterk og svarte opp favoritten Panama Rags som hadde liftet med i rygg underveis. Take It Easy trenes av Jostein Ness og travet 1.17.6/2140 auto. Her vanket det 20.000 til vinneren.

Se fullstendige resultater fra løpsdagen her

Foto: Trav24.no