F2F85577-4A1E-43D0-8CE3-60F0679A0F0D

Sender ut fire hester i V75 på Klosterskogen

Marius Høitomt er aktuell med fire stallhester i V75 på Klosterskogen på lørdag. Vi har tatt en prat med Høitomt Junior om sjansene og status ellers på stallen.

Hvordan synes du året for dine hester har gått så langt? Jeg er fornøyd med året. Synes vi har fått en del ut av det materiellet vi har hatt å jobbe med.  

Du har handlet inn et par unghester i høst, fortell. Det er ikke lett å få inn hester, så vi har prøvd å kjøpe inn noen hester til fornuftige priser med fine stammer og eksteriør. Det er morsomt med unghester som man kan forme selv. Fjord Odine er det siste kjøpet og her er det enda noen ledige andeler. Dette er en hest med stamme til å kunne være med i de klassiske løpene.

Siberian Justice leverte flere gode løp før han ble borte fra løpsbanen. Han gjør comeback førstkommende mandag. Hva er status her? Han fikk en alvorlig gaffelbåndsskade i slutten av 2019. Han fikk fri i et år og fikk bare være hest. Han har trent fint, men han var tung i kroppen i prøveløpet. Han har trent på etter det, men er fortsatt tung og ikke i toppform. Planen er å kjøre han i gang med noen fine løp og at han finner formen utover vinteren. Det er alltid ekkelt med gaffelbåndsskader, men jeg håper det holder, for det er en fin løpshest.

Klosterskogen har vært en bra bane for hestene på Stall Høitomt. Lørdag sender Marius ut fire hester i henholdsvis V75-2, 3, 4 og 6. Her er hans vurderinger:  

Løp 4, V75-2, Fairtrader: har vært litt uheldig den siste tiden. Vi kjører på sjanse for et oppbyggende løp. Vi legger ikke lista så høyt. Føler det blir tøft å vinne, men fornøyd om han får et fint løp og har fart i mål.

Løp 5, V75-3, Tangen Lea: Vi satset på 5-årsløpet på Biri. Der rotet hun seg bort med galopp. Hun har gått noen fine jobb i forkant av løpet på lørdag og jeg føler formen er fin. Hun er bra fra start på volte. Målet er å finne en fin posisjon og håpe på en bra avslutning. Hun er avhengig av litt klaff, men hun er ganske bra selv om hun er litt vanskelig å vinne med.  

Løp 6, V75-4, Delicious Me: Har gått fine løp i hele år. Klarte ikke helt å henge med i speedrykket til slutt i langløpet sist, men jeg var fornøyd med hesten. Han liker Klosterskogen og går bra på svingene. Jeg føler han kan plukke mange til slutt med litt tempo, selv om sprint er et lite minus. Bør med på bongen dersom du garderer.

Løp 8, V75-6, Designed Genius: Har gått med sko noen løp nå. Kommer til å rive av alle skoene på lørdag. Bra på volte, takler både banen og distansen. Møter gode hester, så det er tøft å gå til topps. Fornøyd om han får en fin premie.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more