1C34A20F-5916-432C-BECB-959C1A866F0B_1_201_a

Råsterke Diana G.L.

Løkkebrunas Hoppeløp ble en spennende affære hvor 4-års hoppa Diana G.L. virkelig måtte kjempe for føden. Det var Skrøna og Arvid Bye som tok føringen i løpet.

En rekke av konkurrentene slo på galoppen mot den første svingen. Åsbjørn Tengsareid måtte virkelig kjøre hest for å holde Diana G.L. (e.Moe Odin) i trav rundt den samme svingen. Omsider la hun seg til å da begynte massasjen av lederen. Med runden igjen kom også Victoria R. i tredjespor (bildet).

Etter 31.5/1000 meter skulle det hele avgjøres. Midt på den siste langsiden slo lederen på galoppen og lagde litt røre. Da var det plutselig lederryggens Alma Viktoria som ledet for Adrian Solberg Akselsen. På oppløpet slo Diana G.L. kloa i lederen og ség fra til en imponerende seier. Vinnertiden ble 1.30.1/2140 volte. Det er den rutinerte hestekaren Hans Martin Klepaker som trener familiehesten som fikk 20.000 kroner for seieren. Dette var hoppas andre strake seier. Engene May og Hvatt Mari med gode avslutninger til annen og tredje.

Oppdretter Gustav Larsen hadde en fantastisk dag i går. Diana G.L. stod for «oppvarmingen» med sin seier på Bjerke. Senere på dagen skulle jo, som vi allerede har skrevet om, Havglimt og Grisleodin G.L. ta dobbelseier i Svenskt Kallblodsderby.

Ledende Alma Viktoria fikk en lengde rundt siste sving men slo på galoppen som slagen på oppløpet. Hun fullførte løpet men står oppført med brutt løp, det stemmer ikke.

Foto: Trav24.no