Per Jørgensen ny utviklingssjef for Arena Midt-Norge

***** Pressemelding fra Leangen Travbane AS*****

Det er med stor glede og forventning vi kan meddele at Leangen Travbane og travet i Midt-Norge leier inn Per Jørgensen som utviklingssjef for det nye regionanlegget for travsport i Midt-Norge: Arena Midt-Norge!

Per Jørgensen har stor erfaring og dokumenterte resultater fra salg og markedsføring. I tillegg har han ledet og gjennomført store arrangementer både i inn- og utland.

Jørgensen hadde den samme rollen på Leangen Travbane i perioden 2014-2017, og viste med all tydelighet at han kan skape oppmerksomhet og resultater: En massiv økning i antall besøkende, solide inntekter på sponsorsiden og stor aktivitet ift utleie og andre arrangementer.

Travsporten i Midt-Norge står midt oppe i en svært spennende omstilling, da 90 års travhistorie på Leangen i Trondheim i løpet av ett år skal byttes ut med et nytt og topp moderne anlegg i Orkland. Den første nybygde travbanen i Norge på 34 år blir da en realitet. Optimal baneoval og flotte fasiliteter for både hester, utøvere og publikum. Arena Midt-Norge blir et anlegg for hele hestesporten i Midt-Norge i tillegg til en spennende arena med mange andre muligheter – konserter, events, messer, utstillinger, kurs- og konferanser er noen av stikkordene vi kan dra frem her.

«Per blir en stor ressurs å ha med seg i utviklingen av anlegget og travsporten i regionen.

Per Jørgensen har ettertrykkelig bevist at han leverer, det har han vist i mange roller de siste tiårene i trøndersk næringsliv. Han bidro i stor grad til at Leangen Travbane opplevde en kraftig revitalisering de årene han var ansatt her fra 2014-2017. 

Jeg er helt sikker på at han vil levere og bidra til at vår nye storstue, Arena Midt-Norge, blir en kjempesuksess», sier en glad daglig leder Robert Jakobsen, som legger til:

«Mottakelsen hittil i Orkland er bare helt fantastisk – kommune, næringsliv og privatpersoner er veldig positive. Det er en slik glød og forventning til anlegget og aktivitetene vi skal få til, at jeg har vondt for å se at dette kan bli noe annet enn suksess. 

At hesten og travsporten er en solid kulturbærer i Orkland er hevet over enhver tvil. Men selv om vi er på travhestens og Nils Arne Eggens hjemmebane, skal vi utvikle et anlegg som skal bli til glede for hele Midt-Norge.», avslutter Jakobsen.

Kort oppsummering av Per Jørgensens CV:

 • Sparebank1 i 9 år 1980-89
 • Salgsdirektør i Radio 1 og Hell Bil
 • Salgs- og markedsdirektør, samt utviklingssjef i Rosenborg Ballklub
 • Daglig Leder Rosenborg Arena
 • Daglig Leder Byåsen Håndball 2005-2008
 • Arrangerte Offshore VM med 150.000 tilskuere i 2005
 • Team Manager for både norsk og italiensk team i offshore (Kolbjørn Selmer pilot)
 • Team Manager for Pål Varhaug i Formel 1 sporten
 • Daglig Leder Rosenborg Hockey
 • Utviklingssjef Leangen Travbane
 • Sponsor- og arrangementsansvarlig Selmer Holding AS

For mer info, kontakt:

Robert Jakobsen, daglig leder Leangen Travbane AS: 995 42 402

Per Jørgensen: 900 41 041