6B0D16A4-7519-4A0D-AAFC-08F9BD0AE6BC

Pause for publikum igjen…

Med bakgrunn i økt smittespredning og nye nasjonale restriksjoner for koronapandemien innførte DNT og Norsk Trav i forrige uke nye tiltak for aktivitet i hesteringen under totalisatorstevner, samt at alle publikumsområder stenges fra mandag 9. november.

Øvrig sports- og organisasjonsaktivitet i organisasjonen er nå vurdert, og her følger en oversikt over nye tiltak for å redusere spredning av smitte. Det primære fokuset i travsporten er nå opprettholdelse av næringsvirksomheten og at denne blir gjennomført på en så trygg måte som mulig.

Sportsaktivitet: Rutineløp, lokalkjøringer og fellestreninger
Aktivitet som rutineløp, lokalkjøringer og fellestreninger skal i første omgang ikke avholdes i en periode på fire uker, gjeldende fra mandag 9. november. Myndighetene er klare på at den sosiale omgangen med andre mennesker nå skal begrenses, og i områder med mye smitte anbefales det stans i breddeidretten for voksne. Vi stanser derfor denne typen sportsaktivitet i den kommende perioden.

Sports- og idrettsaktivitet for barn
Ut over at ponniløpene ikke vil bli arrangert under totalisatorstevner den kommende tiden vil ikke DNT og Norsk Trav på nåværende situasjon sette ytterligere begrensninger på travsportslige aktiviteter for barn. Vi presiserer imidlertid ansvaret som en arrangør av en aktivitet har, og at det til enhver tid planlegges og gjennomføres aktivitet etter de reglene som gjelder. Se vår veileder for all travsportslig aktivitet på temasiden for koronavirus her.

Organisasjonsvirksomhet og generalforsamling
Det nærmer seg fristen for å innkalle til generalforsamling, og DNT ber alle organisasjonsleddene innkalle i henhold til fristen. Det bes imidlertid om at planleggingen av generalforsamlingene tar høyde for smittevernreglene, herunder eksempelvis størrelse på lokale, muligheter for å kunne holde avstand etc. På nåværende tidspunkt er det vanskelig å si noe om hvordan forholdene med pandemien er i januar eller februar, men det er viktig at man planlegger som normalt og samtidig tar høyde for alle de endringer/restriksjoner som kan være på det tidspunktet man planlegger å gjennomføre. For øvrig utreder DNT digitale avstemmingsmuligheter og vil komme tilbake til travforbundene med informasjon om dette.  

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more