Conrads Rødluva_Ørjan Kihlstrøm_Axevalla 21072019

På svensketokt

Som kjent er kjøringen på Sørlandet avlyst denne fredagen og vi må over grensen for å få levert våre systemer. Dagens meny er fortsatt innholdsrik og det er muligheter både til lunsj og til kvelds i dag.

Først skal vi igjennom en V6 omgang på Solvalla hvor vi holder på med jobben frem til levering. Det er en blandet omgang hvor Ørjan Kihlstrøm har en rekke interresante oppsitt i form av favoritt og outsidere så får vi se hvor mange han setter dit men vi tror veldig på at han vinner med en.

I kveld så beveger vi oss til Bollnæs der Emilia Leo i skrivende stund sitter opp bak den som ser ut til å bli tyngst betrodd i form av Double Night i monteløpet i V64-4. Emilia har en sterk statistikk og kan bli tung å stoppe men vi har enda ikke bestemt oss om den står alene eller ikke på våre systemer. Ellers så ser omgangen ut til å kunne by på en outsider eller to for det er ett par løp som spillemessig kan by på trøbbel for spillerne.

Innimellom lunsj og kvelds så er det spill både til Danmark og Frankrike og alle andelene våre finner du ved å trykke på linken under.