Nårje 27.02.21

Oppsummering V75 Bjerke

V75-1 :

Favoritten Hat Trick fikk overta etter 500 meter. Holdt stilen inn og vant sikkert. Mye betrodde Dream Builder hadde ikke dagen og leverte under forventet i forhold til prosenter og uttalelser på forhånd.

V75-2 :

I dette løpet var det en hest i banen. Hauan Mina fra start til mål. Myr Tøtta avsluttet bra til andreplass mens favoritten Børke Billie galopperte og brøt løpet.

V75-3 :

Kjøringen fra start mellom Thai Zeus og favoritten Vanadium Face kostet 10 første 500 meter. Per Oleg Midtfjeld fant til slutt tredje innvendig med favoritten, men derfra var det ikke det rette trykket i han etter den tøffe åpningen. Vant gjorde Gone With The Wine som satt fjerde utvendig underveis og avsluttet sterkt via tredjespor. Tetkjørte Thai Zeus ble sliten til slutt.

V75-4 :

Lynraske Lady Ann var som skutt ut av en kanon når hun åpnet første 500 meter etter 09,5. Første 1000 meter gikk etter 1.10,2. Lady Ann holdt strålende til andreplass, kun spurtslått av Kicking Classic som speedet ned alle på oppløpet. Favoritten Madelen L.T.C var bedre enn sist på Forus og ble tredje.

V75-5 :

Det er ikke ofte vi har en V75-favoritt med 4 startpoeng. Startpoengene stoppet ikke Nårje som ledet løpet hele veien og vant i overlegen stil. Mye betrodde Løv Teddy satt fast med krefter og kan spilles neste gang.

V75-6 :

Favoritten Outcome vant oppskriftsmessig etter ledelse fra start til mål. Strålende prestasjon av Z. Boko som gikk en runde i tredjespor og likevel hadde full fart i mål som andre.

V75-7 :

Tredjevalget Torben ble overflydd fra start, men fikk overta teten etter 500 meter. Som i flere andre løp i dag var teten lik seier og Torben sto igjen som vinner. Finnskog Nox var flink fra dødens og Kaptein Kuling fikk ikke kjørt, men så ut til å ha krefter på lager – neste gang. Favoritten Stensvik Martin avsluttet bra til tredje.