B9E2E852-E8D9-473A-8C27-C62D557BBBED_1_201_a

Oppdretterleveranser av rang

Det er utrolig moro å se fine hester. Når de er gode i tillegg blir det fort gåsehud fra topp til tå. Det har vært mye snakk om 2013-årgangen. Den skal vi la ligge nå, bare konstantere at oppdretter land og strand over leverer produkter som bare blir bedre og bedre. Kalde som varme.

Applaus fortjenes definitivt.

I kriteriekvalifiseringene på Bjerke i går var det mange av dem. Maquavit E. vant sitt kvalifiseringsløp etter tet fra start til mål. Den røde Coktail Jet-sønnen til Stall Maquavit travet 1.14.6/2100 auto og svarte opp årgangstoppen Custom Cheval på imponerende vis. Det er Ingrid Stensrud som er oppdretter.

High Flyer ble raskeste kvalvinner med seier fra posisjon utvendig for Jonathan Bank siste del av løpet. Vinnertiden ble 1.13.8/2100 auto. Bold Eagle-sønnen til Fredrik Holth ble toer i Märtha-løpet. Kanskje tar han steget helt opp nå i Kriteriet?. Oppdretter Tormod Maske og Nor Trot KB håper garantert på det.

Vi legger til at King Di Jesolo fortsetter å imponere, han ledet hver meter av sitt løp og travet 1.14.6 for Åsbjørn Tengsareid. Jan Ove Auestad har gjort alt selv med hesten som tidligere i sommer vant Hans Petter Tholfsens Æresløp.

Det siste kvalløpet ble vunnet av Kræsj og Magnus Teien Gundersen. Brillantisime-sønnen som er oppkalt etter eier og oppdretter Eystein Berges hockeykamerat Tore «Kræsj» Kristiansen ledet hver meter. Hingsten som bare har startet en eneste gang i sin karriere bare spant unna på oppløpet når kusken ba om mer når det nærmet seg mål. Vinnertiden ble 1.14.7/2100 auto.

Finntack Norsk Travkriterium 2020, 2100 auto
1.King Di Jesolo (e.Marco Di Jesolo)
2.High Flyer (e.Bold Eagle)
3.Maquavit (e.Coktail Jet)
4.Kræsj (e.Brillantissime)
5.Jonathan Bank (e.The Bank
6.Custeom Cheval (e.Farifant)
7.Classic Sun (e.Broadway Legs)
8.Chocolate Box (e.Maharajah)
9.Broadway Sun (e.Broadway Legs)
10.Mr. Chocolate (e.Dream Vacation)
11.Admirals Club (e.Muscle Massive)
12.Magic Talisman (e.Dream Vacation)