Publikum_Biri 29082017

Onsdag åpner dørene!

Det vil si, nesten alle dørene. Fra og med onsdag 2.des vil det nå åpnes for publikum igjen på samtlige norske travbaner utenom Bergen og Bjerke. Dette melder Det Norske Travselskap på sin nettside.

DNT og Norsk Trav har vurdert fortløpende sports- og organisasjonsaktivitet i henhold til de  nasjonale restriksjonene som gjelder for koronapandemien.

Med bakgrunn i økt smittespredning og en uoversiktlig sterk økning i smittetall innførte DNT og Norsk Trav at alle publikumsområder stenges fra mandag 9. november. Denne beslutningen ble vedtatt at skulle gjelde i inntil 4 uker.

Nå er situasjonen endret seg og det er oversikt over at smittetallene er på retur i alle områder unntatt Bjerke og Bergen. Det er innhentet oppdaterte smittetall fra samtlige regioner. På bakgrunn av dette er det besluttet at publikumområdene på banene, både ute- og inneområder, kan åpnes igjen under forutsetning at det godkjennes av lokale helsemyndigheter. Dette vil gjelde alle baner unntatt Bjerke Travbane og Bergen Travpark. Åpning av banene for publikum gjelder fra onsdag 2. desember.