Elisabeth_Odd_Tina Storetvedt_Bjerke 16042016-2

Odd trener og Elisabeth kusker

Stall Storetvedt hadde en fin dag på Bergen Travpark i går torsdag. 6-års hoppa Suksess Med Bless (e.Moe Svarten) viste fin innstilling for Elisabeth Storetvedt (venstre) i en poengjakt med 10.000 kroner til vinneren. Yngste blad Storetvedt lot hoppa få et flott ryggløp.

Rundt siste sving trykket Dag-Sveinung Dalen seg til tet med Bovis Maia og de så ut til å gå mot en sikker seier. Men med under hundre meter til mål slo hun på nødbremsen for fullt.

Dalen måtte seg seg til alle kanter for at han ikke skulle være i veien for hestene som kom bak. Kjappest kom Suksess Med Bless, tilhørende Siv Seljestad og Egil Arnesen og vant på 1.31.6/1600 volte. Pappa Odd (midten) trener mens deleier Siv Seljestad også er oppdretter.

Det første løpet var et montéløp. Også det vant Elisabeth Storetvedt som dermed ble eneste dobbeltvinner. På ryggen til One Shot Only red hun et tilnærmet perfekt løp. Tilleggshestene satt stille og da red heller ikke Storetvedt fortere enn nødvendig. Når angrepene kom satte de opp farten og mørnet alt som var ned siste langside. Mot mål var hoppa som leies og trenes av Haraldn Inge Hagen helt overlegen og holdt sikkert unna mot mål.

Vinnertiden ble 1.19.0/2100 volte og førstepremien lød på 18.000 kroner.