AA32D6C3-D281-4E3C-974E-72186D13C762_1_201_a

Ny trippel til formstallen

Hvilken form det er på hestene til Team Bullern om dagen. Trond Anderssen, Kristian Malmin og hele teamet bak gjør en utrolig fin jobb med sine hester.

I går på Bjerke ble det en ny trippel. Først ut var den storvokste Muscle Hill-sønnen Olympic Tile. 4-åringen spant til tet og hadde siden full kontroll på sine konkurrenter. Det så ut til å være godt med krefter spart hos vallaken som travet 17.5/2600 meter etter moderat tempo underveis.
Han er tatt forsiktig men har virkelig levert. Dette var hestens tredje seier og syvende trippelplassering på ni forsøk. Vestmarka AB er oppdrettere.

Så var det seiersmaskinen Oracle Tile. Den svenskfødte 4-åringen ble nær sagt som vanlig kjørt litt på sikkerhet med fra start. Når de andre hadde funnet sine posisjoner kjørte Malmin frem og fikk overta føringen med en runde igjen. Derfar og inn fikk Ready Cash-sønnen til Frode Axelsson sitt eget løp. La inn drøyt 11.siste tusen og kom ensom til mål. I.D. Ownersdestiny og Excellent Maltin med fine avslutninger til annen og tredje. Vinnertiden ble fine 1.13.0/2100 auto.

I løpet etter viste Reime Kongen (e.Bork Odin) at formen fortsatt er helt på topp. Mens Geir Flåten brente gjennom fra annen rekke og tok teten med Tyri Loke bakket Malmin med sin hest. Runden igjen ble de med Lome Gant i angrep. Det gikk ikke allverdens på frem så Malmin vridde på i fjerdespor. Der jobbet 5-åringen resten av løp. På oppløpet ble en rekke av de øvrige litt gele i bena. Det gjorde ikke Reime Kongen som vant veldig sikkert på 1.25.1/2100 auto. Veldig fin spurt fra Ask Major til annen mens Tangen Stegg kapret tredje. Stall Ertnes eier mens Stall Tekno Gnista er oppdrettere.

Foto: Trav24.no