Åsrud Vilja_Kristian Malmin_Bjerke 27062018

Ny super prestasjon

Nå ser hun ut til å holde seg skadefri over en periode og da kommer prestasjonene på løpende bånd. Superkapable Åsrud Vilja (bilde) måtte se seg slått av Ulsrud Tea i NM men det er på ingen måte noen skam.

Lørdag var hun tilbake øverst på listene igjen. Denne gang i Siljansloppet i Rättvik hvor hun var spilt til stor favoritt selv fra tillegg på sprint. Denne gang brukte Ørjan Kihlstrøm en litt uvanlig taktikk. Han klinket til i sporene direkte og rundet hele feltet. Dermed satt Järvsöviking-datteren i tet før det var kjørt 700 meter.

I front styrte de det meste. Ingbest kom opp på utsiden i veldig fin fart for Erik Adielsson. De var faktisk hode og hals forbi til tider men Kihlstrøm hadde ikke begynt å kjøre enda. Noen meter inn i oppløp slo Ingbest på en sjelden galopp. I front var det ingen som kunne gjøre noe med hoppa til Tor Ørjan Å. Johansen. Hun fosset fra til en overlegen seier etter en meget kjapp siste 500 meter.

Vinnertiden ble 1.20.5/1660 volte. Troll Solen avsluttet flott til annen for Carl Johan Jepson mens Lome Diamant ble tredje. Førstepremien var på 110.000 sek. Dermed har Åsrud Vilja nå nesten tjent 500.000 kroner på sine fem siste starter.

Foto: Trav24.no