Øvrevoll27052021_Nora Hagelund Holm vant løp 2 med Barny_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Nora, jockey å følge i dag!

Barny er én av Nora Hagelund Homs vinnerhester på Øvrevoll så langt i år. Foto: Hesteguiden.com Nora Hagelund Holm er 22 år, har 59 seire og fosser frem mot jockeytoppen. Fire så langt i år – og en spennende dag på papiret i dag. – 2 Willow It Is (V65-2), er min beste sjanse, sier hun – etter litt betenkningstid.

Av: Tom W. Johannessen

* Her er Noras kommentarer til ovrevoll.no foran torsdagens løp på Øvrevoll:

– 4 Smooth Escape (V65-1, Gina Mathisen trener, 4-prosenter kl. 11.00) møter dårligere hester i dag. Var bra nest sist. Går ofte foran, men jeg har ikke bestemt meg for hvordan jeg skal legge opp løpet. Får ta en prat med Gina (Mathisen, red. anm.). Men jeg mener Smooth Escape kan være med.

– 2 Willow It Is (V65-2, Cathtrine Erichsen, 17-prosenter) har løp grønt. Håper hun har lært seg litt. Må legge seg ned og galoppere. Uansett min beste sjanse. Men det er andre her også: 6 Just Like Poppy kjenner jeg. Har forbedret seg mye både i trening og løp. Også 4 Tambora Queen skal regnes.

– 4 London Rock (V65-4/V4-2, Silja Støren, 63-prosenter) har gått veldig bra og er en vinnerkandidat. Kommer ut i et lite og godt felt. Møter bla. a. to gode svensker i 2 Backcountry og 3 Martini. Hvor vi legger oss? Jeg får se hva som skjer nå starten går. Min nest beste sjanse, men jeg er ikke så veldig glad i å sette hestene opp mot hverandre.

– 6 Zafrangar (V65-5/V4-3, Steinar Holm, 4-prosenter) tapte i starten sist, er heller ikke like glad i indre sving. Møter bra hester, men har fin kapasitet. Vant på distansen i august og september i fjor. Jeg liker ham veldig mye. Bør være oppi der, men hvis han ikke har dagen, går det ikke. 1 Sunbreak (Anna Pilroth rir i dag, red. anm.) har jeg ridd de to siste gangene. Var ikke med i det hele tatt 22. mai. Mistet forøvrig en sko i paddocken sist. Er god nok og kan være der.

– 4 Betty (V65-6/V4-4, Are Hyldmo, 7-prosenter) møter dårligere hester enn hun er vant til. Jeg har ridd henne tre ganger i løp tidligere. Liker dirt’en bedre enn gresset. Har ikke vunnet, men det skal ikke være snakk om noen antivinner. Kan være der med litt flaks. Er sein ut av boksene. 6 Stogas Dancer kjenner jeg litt, den skal ha vinnersjanse, sier Nora til ovrevoll.no.

WILLA SYNØVE M. SCHOU har to seire så langt i år. Hun blinker ut 7 Face Of Energima (V65-1, Niels Petersen, 8-prosenter) som sin beste sjanse i dag. Det er vanskelig å skille de tre hestene fra Niels Petersen i dette løpet, sier Willa til ovrevoll.no
Red.: 3 Kildare, fra Niels Petersen, er nå strøket fra V65-1.

FAKSIMILE FRA AFTENPOSTEN ONSDAG: Fire tøffe Øvrevoll-jenter sikter mot toppen.

*- Dirt’en vannes, gressbanen blir rask, skriver baneansvarlig René Naustdal i en sms til ovrevoll.no kl. 12.00 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
2 weeks ago

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4
... See MoreSee Less

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
https://travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4