R.S. Dream

Momarken: Her får du våre tips

TIPSVURDERINGER: Momarken er torsdagens spennende norske bane. Her får du våre tips.

Av Simen Nordli Ruud

Det er en svært hyggelig meny på Momarken denne torsdagskvelden. Hopus Castelle er en meget god traver som er mye bedre enn konkurrentene han møter i kveld og blir vår soleklare banker. Vi har gjort jobben for deg og har følgende meny.

V65 avd 1:

Et fint monteløp innleder runden. Hvis 1 R.S. Dream er som sist på Sørlandets travpark er det ikke snakk om saken hvem som er vinner av dette løpet. Men han har vært svært variabel tidligere i år og vi tør ikke gå all inn denne gangen. Helene Kolle opp denne gangen, men man skal huske på at Josefine Eilertsen er en meget god rytter på slike vanskelige montehester. Blir uansett vårt førstevalg. Fra tillegg jakter 3 L.J.s Dreamcatcher og 6 Emmet Bonanza. Begge er meget gode montehester med flott form. For ytterligere garderinger er 7 Comtessa Du Chagny aktuell. Men relativt klart førstevalg på 1 R.S. Dream.

V65 avd 2:

3 Valle Brisa holder flott form og tok en fin seier sist på Færjestad i billig lag. Hun står fint til og kan sikre Joakim Hansen sin tredje års seier. Bak er det åpent og løpet krever garderinger. 7 Frk Stilig lå Kvasnes-stallen høyt med sist under V75 løp på Biri. Hun stoppet fra tet der, men Høitomt opp og mye enklere konkurranse gjør at hun blir vårt andre valg. 6 Haugs Dronninga er galopplysten, men i dette laget skal hun regnes tidlig. Ellers kryr det av antivinnere og vi ser vel kun 4 Gylden Storm med en ørliten sjanse. Klart førstevalg for oss på 3 Valle Brisa.

V65 avd 3:

Et meget tynt løp og grunnlag null løp som ikke bør vært  kjørt i V65-sammenheng. 2 Hez Furious står fint til på strek etter et prøveløp på 1.20. Trener Brenne starter ikke med stallhestene før de har vinnersjanser. Blir vårt førstevalg til tross vi ikke har kontroll på hesten. 4 Mamies Future er vel den beste på tillegg. Har innledet karrieren på en brukbar måte og skal regnes tidlig. De øvrige har egentlig ikke vist noe som helst foreløpig i karrieren. Vi låser løpet på 2 og 4.

V65 avd 4:

Flere vinnerkandidater i dette løpet og vi vil varsle for 2 Delicious Me fra et perfekt startspor. Avsluttet bra sist mot hard konkurranse på Sørlandet. 6 Boots Hansson var bra sist mot relativt lik konkurranse. Skal regnes tidlig her. 8 New Yankee står vanskelig til, men formen er så bra at han skal regnes tidlig.  Med på gardering skal 1 Kasper T.T. som står fint til. Vi tror det skal holde med disse fire på kupongen.

V65 avd 5:

2 Hopus Castelle mener vi har altfor lite grunnlag i forhold til det han bør ha. Tapte sist, men vi setter det på uturskontoen. Vi har kjempetro på at Hamre vinner dette løpet og blir vår banker for kvelden.

V65 avd 6:

1 Mjølner J.R. er en meget bra hest som har blomstret til etter kastrasjon og har vært utrolig god. Hvis han holder teten som dog er usikkert så er det en toppsjanse. 12 Langlands Gnisten har ikke vært som best i det siste. Vi vet hesten har trent fint og han har samtidig slitt med mye forkjølelse i høst. Spennende outsider fra dårlig startspor. Ellers er løpet  vidåpnet og vi anbefaler bred gardering. Vi ser ikke for oss at 5 Lystad Odin H blir ropt opp, men de øvrige har vinnersjanse.   

Dagens banker:

V65 avd 5 2 Hopus Castelle         

Dagens beste spill:

V65 avd 6 1 Mjølner J.R.

Dagens mest overspilte favoritt:

V65 avd 4: 7 Chuck Yeager

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more