Dame NM_Momarken 19052017

Momarken: Her er ekstremt jevne løp

Momarken Travbane er først ut med sin kjøring denne onsdagen. Etter dette stevnet så er det klart for en spennende V85-kjøring på Bjerke.

Av Kristian Skeie

Vi kan si det med en gang at dette er en av de vanskeligste kjøringen vi har vært borte i på lenge. Den er meget krevende og ekstremt jevne hester som konkurrer i samtlige løp.

Dagens beste lås:

V4 avd 3. 3 Twentyfive Bekken & 6 Moose Macau. Vi er langt fra sikker sikre på at dette holder, men det blir for oss den sikreste låsen vi har og tilby. Twentyfive Bekken travet et solid løp sist og avsluttet sterkt. Moose Macau er en hest vi liker skarpt og står klar til å innfri om ikke vår favoritt innfrir. Vi står på dette låset, men vi er langt fra sikre.

Dagens beste spill:

V4 avd 4. 1 Red Love Vici. Denne liker vi skarpt og vi mener bestemt at det skal være store muligheter for tet her fra innerspor. Da skal den ikke slippe føringen om den blir med litt ambisjoner. 2 Cartesio blir gjort til stor favoritt og til tross for at den travet det beste løp han har gjort her til lands sist så har vi lite tro på han. Vi mener 1 red Love Vici er dagens beste spill.

I de to øvrige V4 løpene anbefaler vi helgardering. Det skiller så lite på deltakerne der at vi har veldig problemer med å skille de.

Dagens beste spill i V5-spillet:

V5 avd 5. 7 Finnskog Zolan. Likte vi godt sist og er en herlig type. Møter skral konkurranse her og hester som er langt i fra form. Det er for tøft og si at dette er en klink vinner, men det er den vi har mest tro på i V5 spillet om vi må ha en banker.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more