Bjerke travbane.

Mer til Bjerke tirsdag

V75 kjøring på Bjerkebanen denne tirsdagen. Det er gledelig at mange gode hester skal på farten og det er fine og fyldige spilleløp på menyen.

Av Kristian Skeie

Vi har prøvd og gjort jobben for deg med følgende info.

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |

Dagens beste banker:

V75 avd 2. 1 Heimly Best

Dette er en traver som vi tror kan nå skikkelig langt. Han har kvaliteter som en veldig god løpshest skal ha. Nå er flommen på vei ned i Begnadalen og trener Moen har garantert den i topp skikk når han kommer til start i kveld. Sporet er perfekt og kusk Tengsareid er en mester på å kjøre slike hester som Heimly Best. Var knallgod sist og vi tror han vinner på ny.

Kan være omgangens beste spill:

V75 avd 3. 2 Seconstartotheright

Dette er en traver Sigbjørn Kolnes har gjort en formidabel med på kort tid. Har gikk løp på det jevne for tidligere trener, men nå er den forvandlet. Prestasjonen sist var mektig og travet på 15-tallet over mellomdistanse med nesten null i grunnlag. Brennkvikk i vei fra spor to her og kusken er blod offensiv. Konkurrentene er ikke på topp nivå. Dette kan være omgangens beste spill til herlig odds.

Sla være mye bedre enn disse:

V75 avd 4. 4 Synjo Conductor

Har en ekstrem kapasitet i forhold til grunnlaget sitt. Dette er en 4-åring som ikke har mye penger på konto og står dermed perfekt inne i grunnlagsløpene utover høsten. Har veldig fine forutsetninger her fra en et bra spor. Han sikrer seg en fin posisjon og vi forventer en mer offensiv kusk nå enn det har vært i tidligere løp fra den kanten. Feilfritt så er dette en topp vinnersjanse.

Ut mot riktig konkurranse:

V75 avd 5. 8 Hassel Odd

Dette er en utrolig talentfull 4-åring fra Harstad. Kvalet ikke inn til derby og jeg tror kretsen rundt hesten skal være takknemlig for det. Den holder ikke topp fem nivå i årgangen og da er det bedre og ikke være med på det speedracet det kommer til å bli. Nå støter den på helt annen konkurranse og står helt greit til på tillegg. Normalt en kanon sjanse feilfritt.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more