Prinsesse Märtha  Louise fikk i dag midlertidig amatørlisens som kusk etter å ha bestått prøveløpet med Kick Off Classic

Megaskrell fra Buller´n og Malmin

Activity, Bolets Igor, Fridhems Ambra, Commander Crowe, Classic Grand Cru, Spring Erom og Rajesh Face er noen av hestene som tidligere har vunnet Hallanmästaren i Halmstad.

Nå kan Trond Anderssen og Kristian Malmin også krysse av på CV´en at de har vunnet løpet. De sendte nemlig Kick Off Classic til Halmstad i går for start i storløpet. Med hester som Zarenne Fas, Pastore Bob, Heart Of Steel og Stoletheshow til start var ikke Quite Easy-sønnen mye betrodd. Han var faktisk bare krysset på 0.38 prosent av bongene.

Likevel var det nettopp Kick Off Classic som spurtet best av samtlige ytterst i banen for Christoffer Eriksson og vant løpet og 125.000 sek. Til 93.46 i vinnerodds. Ingen av de 228 kupongene som gjenstod i spillet hadde streket for den norske hesten. Dermed ble det jackpot.

Titter man nedover i resultatlisten til Kick Off Classic. Hvilke andre «kusker» har kjørt totoløp med ham, jo Prinsesse Märtha Louise.

Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more