5FCAAC73-68FC-4EEB-9266-E8F83A40212C_1_201_a

Madelen L.T.C. flyttes!

Superhoppa Madelen L.T.C. (bilde) er besluttet flyttet fra Jarlsberg hvor Marius Høitomt, Stian Hallenstvedt/Maria Tverbak Widnes har stått for treningen i en årrekke.

Vi har ikke lyktes å komme i kontakt med Knut Leer som er ansvarlig talsmann men vi har forstått at flere i andelslaget ønsker å prøve ut noe nytt. Det vil etter det Trav24 erfarer også da bli ny kusk på hoppa.

Trond «Bullern» Anderssen fikk nok en overraskende 59-års presang når han ble spurt og han og Kristian Malmin ønsker å ta over Thai Tanic-datteren.

– Ja dette er en fantastisk hoppe som har leverte enormt sterke prestasjoner over lang tid. Når de nå ønsker å prøve noe nytt er det intet mindre enn veldig spennende å bli overlatt tilliten sier Kristian Malmin til Trav24 i kveld. Nå er det opp til oss å se om vi kan fortsette de meget gode resultatene hun har levert.

7-års hoppa har bl.a. vunnet NM og Hoppederby og står med over to millioner kroner innkjørt.

Foto: Trav24.no

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more