MH Herkules_Odd Arne Sagholen_Bjerke 15042019

M.H. Herkules helt overlegen

Det har ikke vært stang inn for Odd Arne Sagholen i 2020. Men arbeidsfolk jobber på og så snur det før eller siden. La oss håpe det har skjedd nå. I går tirsdag kom faktisk årets første seier hjemme på Momarken for 53-åringen som så langt i år har vunnet flere løp i Sverige enn her hjemme.

Det var med Tom Ingebretsens M.H. Herkules (bilde) at det skulle skje. Sønnen til Briskeby Philip fikk et perfekt løp i tredje utvendig fra dobbelt tillegg. Når Vidar Hop og Håkon Ydersbond kjempet om føringen ned den siste langsiden satte Sagholen full fart på 7-åringen. Nærmest i et javs skylte de forbi kamphanene og stakk umiddelbart unna med flere lengder som holdt helt inn i mål.

Vinnertiden ble 1.28.5/2180 volte. Førstepremien var beskjedne 10.000 i poengjakten. Seieren smakte nok uansett godt vil vi tro. Kate I. og Kai H. Robertsen er oppdrettere.

Det var forøvrig en fin dag for hjemmetrenerne og kuskene. Ved siden av Sagholen vant også Kristian Bjørnerød, Ole-Christian Kjenner, Gøran Antonsen, Ole Johan Østre, Karoline Lund Solberg og Knut Arne Ødegaard løp.

Foto: Trav24.no

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Vi er klare!
www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
... See MoreSee Less

Vi er klare!
https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
2 weeks ago

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 ... See MoreSee Less

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Load more