Global Trustworthy_Jorma Kontio_Bjerke 17110218

Lunsj i vest…jackpot til kvelds

V86 spillet har enorme forutsetninger i sin form å om man krydrer spillet med jackpot og over 33.000.000 kr i premiepotten så kan en potensiell alene vinner i kveld stikke av med formidable 18.000.000 kr

Omgangen er på forhånd spennende spillemessig og en av nøkkelkuskene kan fort bli Jorma Kontio som sitter opp bak to som ser ut til å bli mye betrodd i form av Amalencius B.B. som radet opp tre strake før den gikk ny rekord sist på en sprint. 2640m meldes det går bra og hesten må sees med sjanse. Den andre favoritten til Kontio kommer i siste avdeling der han sitter bak Kaptein Brodde som enda har til gode og tape feilfritt. Hesten viste 11,5 siste 800m sist og skal regnes med god sjanse.

En annen som får mye spill på seg i dag er Haitkin Am og Ulf Ohlsson som så langt i karrieren bare har vunnet og sist utvendig lederen. Bytter ut Visby, Solænget med løp på Bergsåker og konkurransen skjerper seg til.

I Bergen til lunsj er det flere jevnspilte løp på papiret innenfor V4 spillet og i V5 finner vi ett par hester som får mye spill på seg i Sylv Odin og Ness To Odin.

Vil du være oss å spill til lunsjen eller til den store jackpoten i kveld så finner du alle våre spill ved å trykke på linken under.