2

Lørdagens Jackpot-tips til Harstad

Det er 500.000 ekstra i potten til Harstad lørdag kveld. Her er våre tips.

Av Kristian Skeie

En herlig Harstad kveld og hele 500.000 ekstra i potten. Vi er ikke helt sikre på om Mellem Frost vinner ikveld og det ligger veldig mye penger på han i V65 spillet.  Vi har følgende spill info og bidra med.

Dagens beste banker:

V65 avd 1. 5 Kringlers Viktor. Er en eventyr traver som har slått ut i full blomst i nord. Ble kjøpt inn av Øystein Tjomsland på klasseløpsauksjonen og ble siden solgt til nord. Dette er en traver som er litt kilen fra start, men Tina Lagesen  holder et solid kuske nivå og hun er klar over faren. Hun safer nok litt fra start for å få han feilfritt ut. Siden er det spill mot et mål i dette lille feltet. Soleklar banker for oss i innledningsløpet.

Helt rå sist:

V65 avd 2. 5 Black Paint. Kjenner vi ikke så godt til. Men måten hesten så ut sist og prestasjonen så ble vi mektig imponert som tipsekspert Hallenstvedt sier. Hvis hesten er på samme nivå til denne starten så er det en klink vinner, men vi tør ikke gå all in for det kan være et pangløp sist for siden og skuffe gangen etter. Men hesten var rå god sist.

En vinner fra tet:

V65 avd 3. 5 Idu Odin. Er håpløst usikker. Men skulle han komme seg til tet så er sjansen for og kjøre feilfritt mye større enn når han går i flokken. Vi mener bestemt at dette er en vinner fra tet, men det er mange farer i sjøen før han er i den posisjonen.

Vinner han igjen:

V65 avd 5. 12 Mellem Frost. Blir omgangens største favoritt. Men nå har han den vanskeligste oppgangen på lenge. Vi er inne på at han får en fin posisjon direkte for han er enorm fart i beina. Men nå støter han på Hassel Nora, Sjøvoll Julius og ikke minst Stjerne Kompis. Vi kommer nok til og kjøre disse fire hestene på en del av bongene og spille banker på Mellem Frost på de største samle kupongene på andelstorget.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more