Anders Strøm - Meadowlands 140802

Lekte seg i Oakstest

I Hypnotic Am har Stall Courant og Anders Støm (bilde) nok et herlig emne. I nattens preparéløp før neste helgs Hambletonian Oaks lekte hun seg selv fra spor åtte som utgangsposisjon.

For Brian Sears blåste hun til tet på The Meadowlands, der fikk hun styre alt. Chapter Seven-datteren som allerede har tjent snaut 160.000 usdollar holdt de andre på en drøy lengdes avstand hele oppløpet ned.

Vinnertiden ble 1.10.0/1609 auto. May Baby og Solsbury Hill endte på plassene bak. Det er suksesstrener Marcus Melander som trener hoppa.

Reba Blue Chip avsluttet veldig fint til fjerde med masse krefter spart for Verlin Yoder. Førstepremien i dag var på 7.500 usdollar. Neste helg er det alvor med 300.000 usdollar i førstepremie.

Anders Strøm er langt fra ukjent med det å eie kanonhester. Den tidligere Unibet-grunderen har fått en vanvittig posisjon og kjøper og avler selv opp en stor del av de mest spennende stammede hestene som finnes. Et eksempel er «vår» egen Hillary B.R. han kjøpte for avl etter at hun skadet seg og måtte avslutte karrieren.

Hester som Greenshoe (bilde), Cruzado Dela Noche (bilde), Centurion AM (bilde), Green Manalishi, Gigant Neo og Tamla Celeber (bilde) er bare noen av de beste hestene i svenskens eie. Her er fire av dem.

Foto: Trav24.no