Valdorf Rapido

KLOSTERSKOGEN: – Den blir ganske klar favoritt

Denne torsdagens V65-omgang befinner seg på Klosterskogen, og det er en spennende omgang på forhånd. Her er våre gratis tips.

Av Simen Nordli Ruud

Det er flere spennende spill i omgangen og her får du våre tips og anbefalinger.

Dagens banker:

V65 avd 4: Dagens beste holdepunkt kommer ut i den fjerde avdelingen, og det er 4 Dalina S.S. Synes hun gjorde ett riktig bra løp sist, og ble kun tatt ned på streken da etter å ha kjørt i ett tøft tempo underveis. Her har hun gode forutsettinger fra sitt fjerdespor når hun er rask ut, og kan velge selv om hun vil ha teten eller ha lederrygg. Motstanden er også noe enklere her enn sist, og vi synes hun har en toppsjanse. Dagens holdepunkt. 

Dagens beste spill:

V65 avd 3: Her synes vi 9 Alsaker Mikke er superspennende. Var kanskje ikke som best sist, men tredje sist og fjerde sist var han meget bra mot mye bedre hester enn dette. Kan gjøre litt jobb selv, og kommer han bare i vei feilfritt her så synes jeg mulighetene skal være gode.

Dagens skrell:

V65 avd 5: Her kommer 7 Askeladden til å bli ganske stor favoritt, og han har også vært meget bra. Synes likevel det finnes flere motbud, og spesielt superskrellen 10 Porto må regnes her. Vinner ikke altfor ofte Porto, men han  gikk bra sist som tredje bak gode hester og formen er ikke så verst. Kan komme fint i gjennom på startsiden her og sikre seg en fin posisjon. Klaffer det underveis her kan det gå.

Øvrige løp:

V65 avd 1: I den første avdelingen er det fem hester som skiller seg ut. 8 Amon Wise As satt fast sist etter pause, og er nok den beste hesten i feltet, men står vanskelig til. 5 Expensive Hangover var bra fra tet sist, og det kan være sånn at han sitter der igjen. Regnes. 6 Pallaton var positiv til slutt sist, og er på vei oppover. Kan en hel del på sitt beste og må regnes. 3 Spot on er rask ut, og fra eventuell lederrygg kan han komme på siste indre. Den siste som må med på bongen er 4 Spicy Boss som kan en hel del fra tid til annen, men må ha dagen.

V65 avd 2: 10 Valdorf Rapido. Den blir ganske klar favoritt her, og har gjort det bra på slutten. Møter likevel noen andre bra i form av 5 Kvikk Blesen som kommer ut etter pause, men er bra. 9 Kos Røder som har fin form og står til i fint smygspor. Skrellen i løpet er 8 Lykkje Prinsessa, men det må klaffe maks fra dårlig spor.

V65 avd 6: Vidåpent avslutnigsløp synes vi og anbefaler bred gardering. 1 Fanny va Bene er bra og har form. 2 Vogue Face går greie løp. 6 Fia Fantazia gikk bra som tredje sist og kan overraske her, men her er det bare å plukke med det man har råd til.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more