D9C1268F-AC75-4A5D-8FF0-07310E6CC6F6_1_201_a

Kjøper seg inn i Trav24

Det er en positiv vind som blåser over Trav24 i disse dager. Majoriteten av aksjene i selskapet har byttet hender den siste uken og inn på eiersiden kommer travprofilen Stian Hallenstvedt og investor Pål Didriksen igjennom sine investeringsselskaper.

For en tid tilbake ble selskapet Trav24 AS lagt ut for salg. Flere viste interesse for å kjøpe men vi fant fort ut at løsningen vi har havnet på nå er den beste for trav24 fremover sier Roy Jacobsen.

Stian Hallenstvedt og Pål Didriksen har ikke bare kjøpt aksjene som en investering men de vil også være aktiv i driften for å utvikle selskapet og kommer inn med kompetanse, mot og visjoner. Stian vil være selskapets nye tipssjef og vil ha hovedansvaret for tips og eksperten. Med seg har han Anniken som vurderer galoppløpene. Pål vil ha en administrativ rolle i selskapet med ansvar for den daglige driften og forretningsutvikling.

På kort sikt vil den trav interesserte se endringer via en helt ny nettside. Dere vil se endringer i det redaksjonelle innholdet og på lang sikt er trav24s visjon å kunne fremme sporten på en positiv måte og fremstå som en sterk samarbeidspartner med de aktive og Norsk Rikstoto forteller de to.

Pål: Hvordan ser du for deg fremtiden og utviklingen av en slik smal nettside i disse tider. Utfordringene til både hestesporten og folket flest står nærmest i kø?

– Jeg tror behovet for formidling av positive nyheter for sporten vår alltid vil være velkommen og med vår inntreden i selskapet kommer det også mange gode ideer som vi ønsker å utvikle slik at trav24 i fremtiden vil fremstå med ett mye bredere spekter enn hva man har vært vant til. Når det gjelder utfordringene hestesporten står ovenfor er det nå engang slik at de fleste kriser er menneskeskapte på ulike nivåer og det vil ta sin tid å snu trenden men en god begynnelse er å begynne å fremsnakke den sporten vi alle er så glade i avslutter Didriksen.

Som tipsekspert, hva er din viktigste jobb Stian? Ha øye for en god prestasjon og sette den hesten inn i en annen sammenheng/nytt løp eller se flest mulig løp og ha fullstendig oversikt?

Det er å se absolutt alle løp. Ha full oversikt og ikke tro at dette gjør seg selv. Man må være på hele tiden. Travsport er ferskvare og nye detaljer må plukkes opp daglig.

Med en helt ny nettside har vi til hensikt å utvikle den til å bli det dere lesere ønsker og fortjener forklarer Roy. Nemlig et sted man skal kunne finne små og store, men relevante, saker fra travsporten. Tips, nyheter, bilder, videoer og mye, mye mer.

Ut forsvinner en gammel løsning, nesten tom for utviklingsmuligheter. Inn kommer det stikk motsatte. Vi har som mål å gi våre lesere, annonsører og samarbeidspartnere maks valuta for sin investerte tid og kapital. Planen er en parallell satsning mot sosiale medier. I all hovedsak, YouTube, Trav24-TV, Twitter og Facebook. Vi tror at alle skal kunne se store og positive endringer over tid forklarer en stolt medeier Roy Jacobsen.

Men… og dette er viktig. Vi skal ta dette steg for steg i en fart vi føler vi mestrer, og ikke alt på en gang til 13.5 i stil. Derfor vil dere også merke en fortløpende utvikling.

Foto: Trav24.no