King Di Jesolo_Åsbjørn Tengsareid_Jarlsberg 16052020

Kanondag for Tengsen

Lørdag var det V75 på Klosterskogen. Åsbjørn Tengsareid var godt forspent til løpene og endte også opp dagen med fantastiske resultater.

Idét han passerte mål i V75-7 som toer med Killingmo-hesten Park View, knapt slagen av vinneren Vitro Diablo fra samme stall var fasiten som følger. Fire seire, to andreplasser, en femteplass og en disk på åtte oppsitt.

3-årige King di Jesolo (bilde) kunne beholde sitt innerspor i løpet og selv om han var veldig nære galopp i den siste svingen reddet «Tengsen» situasjonen. Mot mål var han overlegen. Marco Di Jesolo-sønnen til Jan Ove Auestad travet 1.15.0/2100 auto. Det er en meget sterk tid i Skien.

Bak en av de andre seirene var det dramatikk inne i bilde. Først over mål i løpet var faktisk Tom Erik Solberg med Kringelandnehemja. Hingsten var nesten komisk skjev i hodet på oppløpet og han måtte korigeres kraftig de siste meterne. Det mente dommerne forstyrret Lille Link og dermed byttet de to plass på premielisten. Lille Link trenes av Malene Berdalen og eies av Carolyn Skyer fra Siljan som også er oppdretter på 3-åringen etter Åsajerven.

Foto: Trav24.no