DF00F573-FC8F-4488-B6D4-367BE74F2EEA

Kan han være dagens skrell?

Kapasitetshesten W.J. Eminent Bergen har gjennom hele karrieren levert gode løp mellom diverse problemer. I dag kommer han ut i V75-7 etter to måneders pause sammen med to andre hester fra stallen. Vi har tatt en prat med eier og trener Lena Mari Berg driver Stall Mårsund sammen med resten av familien Berg. De holder til i mektig landskap i Bø i Vesterålen. 

Etter å ha sett gjennom dagens V75-løp la jeg merke til at W.J. Eminent Bergen kun var markert på 2,1% i V75-spillet. Hva tenker du om det? Jeg tenker at vi har slitt med han etter den siste starten der han ikke fungerte. Han har vært leddbehandlet og det har vært fikset en hovsprekk. Vi mener vi skal ha kontroll på problemene nå og han har vært fin i trening. Han er relativt rask ut på volte og henter nok de som står 20 meter foran ganske lett. Da kan alt skje! 

3000 meter, takler han det? Det takler han. Han liker lengre distanser, så det skal være en fordel for han. 

Du har også med deg to andre hester til Harstad, Juliano Extreme i samme løp og Shocking Icon i V75-4, begge markert på under 1%, kan det være noe for spillerne? Når det gjelder Juliano Extereme blir jeg veldig overrasket hvis han får mer enn en premie. Jeg mener det er maks. Shocking Icon kan mye og var ikke frisk i forrige start. Nå er han frisk og bruker å være god etter pause. Vi kjører for en fin posisjon og har tro på en trippelplassering med et optimalt løpsopplegg.