63061bcd367d3

Jarlsberg: Her er våre JACKPOT-tips

TIPS: Det er en strålende omgang fra Jarlsberg som står for tur, og det er dobbel jackpot i spillet. Her kan det bli bra utbetaling, og vi håper vi kan hjelpe deg litt på veien.

Av Simen Nordli Ruud

Her er det vi har å by på.

Dagens banker:

V75-3. Dagens beste banker tror vi dreier seg om den store favoritten i den tredje avdelingen 3 Miss Pepper. Her sitter nok Flaskerud hoppa tidlig i tet, og der er hun som best. I tillegg formen på absolutt rett vei og det er ingen som kommer til å trykke på utvendig her. Banker.

Dagens nest beste banker:

V75-1. Dagens nest beste banker kommer ut i den første avdelingen, og det er 6 Picasso. Blir jevnspilt med 8 I.D. Forcedvictory, men det står dårligere til og med 6 Picasso eventuelt tidlig i tet her blir den vanskelig å ta ned. Flott form, og bra kusk. Banker.

Dagens beste spill:

V75-7. 14 Dynamic Dancer holder voldsom form for dagen, og var svært nære å vinne å ta ned Hush sist. Han tåler å gjøre litt jobb denne, og skulle det bare ikke bli ett altfor tungt opplegg her tror vi den har en god sjanse til å kunne avgjøre dette til slutt. Må regnes tidlig her.

Dagens skrell:

V75-6. I den sjette avdelingen blir Tangen Frikk en ganske stor favoritt og det er mulig denne bare vinner. Leter man likevel etter en skrell så er 8 Kaptein Kuling en man må ta på alvor for tiden. Formen er bra, og nest sist satt han fast mens han sist avsluttet fort når han fikk fritt. Det må selvfølgelig klaffe, men han er slett ikke borte her. Mulig skrell.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more