A Perfect Dutchess

Jarlsberg: Gratis tips og tidlig start

Det er ettermiddagskjøring på Jarlsberg denne lille julaften. Her er våre gratis tips.

Av Kristian Skeie

Husk at det er ettermiddagskjøring og løpene starter allerede klokken 16. Vår soleklare banker for dagen blir i den andre avdelingen. Vi tror stenhardt på tet fra start til mål for A Perfect Dutchess.

Dagens beste banker: V65 avd 2, 1 A Perfect Dutchess: blir vår soleklare banker for dagen. Møter enkel motstand og skal spore dette løpet fra start til mål. Hovedutfordreren kommer ut fra samme stall og får beskjed om å gå ned i lederryggen. Dette er en soleklar banker.

Dagens beste drag V65 avd 1, 1 Langlands Gnisten var vårt store drag på Momarken og vi hadde tømt luke på Andelstorget om han hadde vært først. Hvis Vidar Hop hadde galoppert litt før så hadde unge Karlsen kommet seg ut i tide og vunnet kontrollert. Nå er det førstespor som kan bli en felle, men normalt blir det lang rekke og han blir ikke sittende fast. Langlands Gnisten holder panserform og blir vår klare ide igjen.   

Dagens beste spill

V65 avd 3, 5 Finseth Faksen har alltid hatt fin kapasitet, men tjente relativt mye penger som unghest og har slitt med å mestre det grunnlaget. Knut Arne Ødegaard har nok hatt mange våkenetter pga denne, men nå er det i ferd med å løsne. Var positiv nest sist på Bjerke og enda bedre på Momarken sist. Vi sier ikke at han bare kommer ut å slår Ask Major, men garderes den opp så tror vi Finseth Faksen skal stå nærmest. Spennende spill.     

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more