Forus Travbane

Jackpot-tips til Forus onsdag

Det er en meget spennende jackpot runde på Forus denne onsdagskvelden. Vi har naturligvis vært i kontakt med flere sentrale aktører for og gi deg de beste objektene  før du setter opp kupongene.

Av Kristian Skeie

Dagens beste banker:

V65 avd 2

6 Glans Tider

Er en fantastisk god montetraver fra Kringeland stallen. Er mye bedre i monte enn i ordinære travløp. Hele Kolle kjører Troll Sven her, men den er over toppen og Glans Tider på vei opp. Merkelig at ikke hun valgte Glans Tider her til tross for alle gledene hun har hatt med Troll Svenn. Martine Finsand er ingen dårlig erstatter og hun holder et høyt nivå. Vi bruker ikke mer tid på dette. 6 Glans Tider er den sikreste vinneren for oss.

Dagens nest  beste banker:

V65 avd 2

2 Great Shadow

Likte vi godt i Bergen sist og han innfridde som vår banker. Møter hardere konkurranse her og det i spesielt i 7 Cadiz. Men vi tror ikke Mikkelsen bruker hele kortstokken til denne hesten i et hverdagsløp på Forus. Han pleier og makse når det er større penger og kjøre om. Derfor stoler vi på Great Shadow. Men Glans Tider er i vår verden en sikrere vinner.     

Er i panserform:

V65 avd 1. 6 Gompens Hønk

Er i kalas form om dagen og denne er skikkelig bra når den fungerer som den gjør nå. Skikkelig god sist var han, men det var på en kortere distanse. Møter konkurranse den er på høyde med her og blir vårt objekt for dagen.

Helt riktig favoritt:

V65 avd 5. 4 Lome Silja. Møter helt riktig konkurranse da de hardeste konkurrentene er håpløs usikre. Hesten er stabil og ikke spesielt usikker. Hvis ikke en av de tøffeste skulle galoppere så er den overlegen her. Men vi tør ikke banker spille henne, for møter kapasitetshester.

Stort drag sist:

V65 avd 6. 2 Viktor CD. Geir Stangeland hentet hjem Viktor CD fra Tom Horpestad og debuterte sist på Forus. Ble hoggende galopp fra start og var borte direkte. Nå er det bilstart kontra volte sist. Er normalt ikke usikker og hvis den er så god som Stangeland mente så er det fort vinneren her. Pleier som regel og vinne gangen etter disse drag hestene som blir spilt kraftig opp i spillet.    

En riktig kanon avslutter kvelden:

V5 avd 5. 5 Malabar Sun. Tre toppstammede konkurrenter møtes til dyst i det siste løpet.  Vi er veldig inne på at Malabar Sun er traver langt utenom det vanlige og vinner til herlig odds. Vi søler ikke med blekket her og Malabar Sun står alene på våre bonger.   

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more