V75tir_Jackpot_5mill_desktop

Jackpot kveld på Bjerke

I kveld er det i overkant av 700.000 kr ekstra i sjuerpotten og 3.000.000 millioner kroner ekstra til en eventuell alenevinner og det betyr at med full klaff så kan man stikke av med meget pene 5.000.000 kr

Men før vi kommer så langt er det flere stoppested på veien i dagens spillmeny. Vår utsendte korrespondent «Ken Guru» er klar med V4 spill fra Shepparton med start allerede 10.00 og Major Mal ser ut til å bli dagens mest betrodde i omgangen og det med rette for året har startet strålende og vi tror det skal dreie seg om en topp sjanse igjen.

Etter at Shepparton er i mål haster vi videre til Bergsåker og Robert Bergh blir fort dagens nøkkelkusk i omgangen. Han sitter bak to hester som ser ut til å bli mye spilt og kuskeformen er på topp, det viste han i går kveld på Mantorp der han innledet V64 omgangen med to enkle seire.

Utover dagen får vi noen «franske loffer» fra Stian til Cagnes Sur Mer i V4 spill og DD med spennende spillforutsetninger og til kvelds er vi klare for å jakte Jackpotten på Bjerke.