Villmina_Thomas Mjøen_Bjerke 14042018

Ingen «Kanne» til favorittene

Det ble ingen favorittseire når Hesteeierkanna skulle deles ut på Leangen. I vinnerspillet var det Pave Faks og R.M.G. Lady In Red som var mest spilt. Ingen av dem klarte å holde seg til rett gangart. Da var det duket for to formsterke hopper som sikret den gjeve pokalen til sine eiere.

Acers Fantasy (e.Marion Montana) spurtet strålende på oppløpet i det som så ut til å bli en fight mellom Kvåles Ruin og The Last Ticket. Men oppløpet på Leangen er langt og Atle Solhus hadde spart nok krefter bak 5-års hoppa til Trude Pettersen.

Vinnertiden ble 1.16.1/2160 volte. Innsatsen var verdt 30.000 kroner. Belønning og ære blir det også til oppdretter Jo Skjølsvold og trener Bent Pettersen.

I oppgjøret for kaldblodshestene klaffet det aller meste perfekt for Villmira (bilde) som også vant V75 på hjemmebane i sin siste start. Som en overraskelse. Heller ikke denne gang var hun mye betrodd.

Med drøye runden igjen overtok Haffel Bris føringen i løpet. Monika Fremstad presset knallhardt på utvendig med Gikling Leodin ned siste langside. De overtok føringen og fortsatte i høyt tempo. Da var det bare Villmira som kunne følge. På oppløpet tok kreftene slutt for lederen som måtte bøye seg i støvet for en strålende glad Thomas Mjøen som sendte Villmira inn til seier på 1.25.6/2200 volte. Stall Mjøen eier mens Ingunn Terese Pallin Mjøen er oppdretter. Samme førstepremie, 30.000 kroner.

Det var hoppas 16.seier og hun er nå trekvart millionøse.

Foto: Trav24.no