Melby Inge 663 - Bjerke 101104

Inge Melby med dobbel

Hardtarbeidende Inge Mebly (bilde) tok en flott kuskedobbel hjemme på Leangen i går kveld. Herlige The Last Ticket (e.Thai Tanic) har han kusket tidligere men kun en gang og det var etter et års pause etter en frankriketur tilbake i 2016 og 2017.

I går fikk den nå 10-årige hingsten et perfekt løp i andre utvendig. Mot siste sving satte de fart mot ledende Unique Findings. Sistnevnte galopperte midt i svingen og da ble det lett match for krigeren til Bjørn Nyhus som travet 1.15.1/2140 volte og fikk 18.000 kroner for seieren. Det gjorde The Last Ticket til dobbeltmillionær.

Tre seire mangler før Melby når sine første 100 seire i løpsbanen. Det behøver ikke å ta lang tid om dette fortsetter.

Ingen Melby styrte også Electron (e.Orlando Vici) inn til en sikker tetseier for kollega Bjørn Garberg. Dag-Sveinung Dalen fortsetter i aller høyeste grad også sin sannking av seire. En trippel ble det i går når Florentin (e.Ken Warkentin), Stensvik Lars (e.Åsajerven) og Kvåles Ruin (e.Yarrah Boko) alle kom først til mål.

Spillemessig var det en runde for de som satser på samlebonger. Fire klare favoritter og to andrevalg ga bare 100 kroner for seks rette.

Foto: Trav24.no