Tobin Kronos

Rekord

13.5l - 10.4ak - 11.5am

Grunnlag

2.926.079 skr

Mål

Mankehøyde 165 cm - Lengde 163 cm

Tobin Kronos

Tobin Kronos er en italienskfødt hingst med voldsom kapasitet. I Berth Johanssons Memorial slo han elitehester som Cruzado Dela Noche og In Vain Sund enkelt. Ellers har topphester som Chelsea Boko og Calactica måtte strekke våpen for hesten som har vunnet 12 av 35 starter. Owners Trophy vant han på Solvalla på ny verdensrekorden 1.12.1/2140 volte. I Europaderby på Vincennes tok han i mot selveste Readly Express og de kjørte fra feltet. I mål var Tobin Kronos bare hode bak som kanongod toer. Han vant kval til Derby og var klar favoritt i finalen. Der var han under pari men endte som fjerde. 

Pappa Muscle Hill er champion og har dominert voldsomt på statistikkene. Han er nå verdens dyreste avlshingst og koster ca 1.2 millioner kroner for en livstidsbedekningsrett. Det er ikke rart. Hans avkom preger omtrent alle resultatlister. Hjemme i USA har han allerede produsert tre Hambletonianvinnere i Perfect Spirit, Trixton og Marion Marauder. I tillegg har superhesten Mission Brief og Bar Hopping vunnet kval til Hambo. Resolve, Southwind Frank, All The Time, Propulsion, Sothwind Mozart og El Titan er noen av topphestene han allerede har produsert. 

Mamma er Zamia F.C. Hun har virkelig levert i avlsboksen og dette slager gjør Tobin Kronos uhyre interessant. Som en datter av Sugarcane Hanover har hun i tillegg til Tobin Kronos også produsert avlshingsten Gift Kronos 2.8 mill, og Nemale Kronos 1.6 mill…

Tilgjengelig på frossen transporsæd fra Sverige, mulig også fersk sperma. 

Hingsteholder

Björkhaga Stutteri

Kontaktperson

Øistein Eriksen

Tlf

Øistein 915 18 043

E-post

oei-e@online.no

Adresse

Vilbergveien 25,2016 Frogner

Priser

Pris for 2021: Påmelding 3.500 kr + mva + 25.000 kr + mva ved levende født føll. Stasjons og vet.avgifter tilkommer.

Annet

Fulltegnet i Sverige 2018 og 2019, meget god drektighet. Tilgjengelig på frossen transporsæd fra Sverige

Stamtavle

MUSCLE HILL (US)

MUSCLES YANKEE (US)

YANKEE BLONDIE (US)

VALLEY VICTORY (US)

MAIDEN YANKEE (US)

AMERICAN WINNER (US)

YANKEE BAMBI (US)

ZAMIA F.C. (IT)

SUGARCANE HANOVER (US)

TWIGGY F.C. (IT)

FLORIDA PRO (US)

SUGAR HANOVER (US)

SPEEDY SOMOLLI (US)

DANCE SLIPPER (US)

Kategori: