The Bank

Rekord

1.08.9

Grunnlag

1.214.891 dollar

The Bank_Øistein Eriksen

The Bank var verdens raskeste 3-åring i 2015. Han er en superstammet hest som var en av de aller beste i en knallhard årgang i USA. Han vant blant annet American National, Breeders Crown, Pennsylvania Sire Stakes og Stanley Dancer Trot samt ble toer i Colonial Trot. Da ble hester som Hambovinner Pinkman, Habitat og de beste i årgangen slått.

I kombinasjon med sine egenprestasjoner har hesten er særdeles interessant stamme. Pappa er Donato Hanover som selv var en hest som vant «alt» og gjorde rent bord i avlsboksen i Nord-America i 2015. Han toppet statistikkene for 2-åringer, 3-åringer og eldre. Det er sjelden vare. The Bank er hans aller beste sønn har blitt svært godt mottatt i avlsboksen, både i Norge og Sverige (fullbooket) i 2016 og 2017. Han fikk hele 86 poeng på avlsvurderingen, noe som betyr en høy avlsverdi og hesten har meget bra sædkvalitet.

Mamma Lantern Kronos ble selv kåret til beste 3-åring i sin årgang, hun ble toer i Hambletonian Oaks og tjente over en million dollar. Hun er helsøster til fenomenet Going Kronos. Det vil igjen si at The Bank er den første avlshingsten med champion Viking Kronos som morfar. Lantern Kronos vant selv American National. Hun vant også World Trotting Derby og Elegant Image Stakes for å nevne noe. I tillegg til The Bank er hun også mor til knallgode Hollywood Hill 11.7.

Avkom startberettighet i Breeders Crown. Meget god sædkvalitet.

Hingsteholder

Erikssund Stutteri

Kontaktperson

Øistein Eriksen

Tlf

Øistein 915 18 043

E-post

oei-e@online.no

Adresse

Vilbergveien 25,2016 Frogner

Priser

Pris for 2020: Påmelding 3.500 + mva + 35.000 kroner + mva ved levende født føll.

Annet

Hans eldste avkom er 2-åringer og de høster lovord og leverer fine ting i løpsbanen allerede.

Stamtavle

DONATO HANOVER (US)

ANDOVER HALL (US)

D.TRAIN (US)

GARLAND LOBELL (US)

AMOUR ANGUS (CA)

DONERAIL (US)

ALDYTH HANOVER (US)

LANTERN KRONOS (IT)

VIKING KRONOS (IT)

BELL POWER (IT)

AMERICAN WINNER (US)

CONCH (US)

PINE CHIP (US)

NARA (US)

Kategori: