Pastor Stephen

Rekord

10.5 / 10.1

Grunnlag

SEK 7.267.012

Mål

Mankehøyde 166 cm - Lengde 167 cm

Pastor Stephen

En kombinasjon av de beste prestasjoner og den mest populære stamme finnes nå tilgjengelig i Norge. Pastor Stephen var en av de aller beste unghestene som har konkurrert i USA. Han vant storløp som William Wellwood Memorial og Champlain Stakes. Pastor Stephen var også først i mål i verdens største 2-årsløp, Peter Haughton Memorial men ble diskvalifisert for en tvilsom sjenering på siste langside etter at han vant sitt kval enkelt (se video). Likevel ble han den 2-åringen som tjente mest. Hans helbror, Father Patrick var om mulig enda mer overlegen. Begge kåret til årets 2-åring i USA/Canada i verdens hardeste konkurranse.

Topphopper som Tinita Love, Kick Off Laser, Real Big Bang, Mea Jean Boko, Kronprinsessa Sund og Remember Laser har allerede benyttet Pastor Stephen her hjemme. I Klasseløpsfinalene 2019 startet både Cry Wolf, Chinetti og Fidanza mens hester som Ithinkiama Genius, Pantani og Nika har gjort det godt i V75. 

Og han har levert resultater. I Sverige ble Son Of God nummer tre i Derby på 1.12.3/2640 og har tjent over 1.9 millioner kroner. Holy Water ble nummer to i EM for 3-åringer på Vincennes mens hester som Dream Lane 11.4 – 1.5 mill skr mens Reverend Wine, Dream Lane, Pastor Power og Global Takeover alle har passert en million kroner innkjørt. 

I Wolvega vant 2-års hoppa Avalon Mists Breeders Course-finalen på 14.0/1600 auto. Avkommene er tidlige og flere 2-åringer har vunnet, både i fjor og i år. Crusified travet 1.14.9v i sin andre start, det er bare 2/10 sek. fra svensk hopperekord. Videre har Flight Lane travet 15.0. 2-åringene høster lovord over store deler av Sverige. Jimmy Takter har også bedt om 2-åringer etter Pastor Stephen til USA.

Pappa Cantab Hall var selv ubeseiret som 2-åring og kåret til den beste. Han har virkelig befestet stillingen som Nord-Amerikas nye superhingst med avkom som Explosive Matter, Father Patcrik som Jimmy Takter sier er den aller beste hesten han noensinne har trent, Tamla Celeber, My MVP, Uncle Peter og nettopp Pastor Stephen. Cantab Hall ble suveren hingstechampion i Nord-Amerika 2013 med nesten en million dollars forsprang til de øvrige. Totalt sprang hans avkom inn over 8.4 millioner dollar i 2013. Han lager ekstremt talentfulle og ikke minst tidlig utviklede hester. Han er etter Self Possessed som har avlet noen av de hurtigste hestene vi har sett, på morsiden er det kvalitet så langt øye rekker. Mormor Canne Angus er helsøster til Amour Angus, mor til den fantastiske søskenflokken som bl.a. inneholder Andover Hall, Angus Hall, Conway Hall og Emilie Cas El.

Mamma er Gala Dream. Hun var så spennende at hun selv ble solgt for 100.000 USD som åring. Hun er søster til ikke mindre enn to avlshingster, bl.a. suksessen Chocolatier (far til bl.a. El Mago Pellini og Chelsea Boko)og Sugar Trader. Fra samme morslag kommer også Yarrah Boko 09.7a – 8.3 mill og Zola Boko som begge har vist enorme prestasjoner her i Skandinavia.

Pastor Stephen er tilgjengelig med forssen sperma. Avkom er startberettiget i Svensk Breeders Crown. Vetkostnader og oppstalling kommer i tillegg.

Hingsteholder

Sverige

Kontaktperson

Øistein Eriksen

Tlf

915 18 043

E-post

oei-e@online.no

Adresse

Mjønerudveien 125, 1923 Sørumsand

Priser

Pris for 2020: Påmelding 3.500 + mva + 25.000 + mva ved levende født føll.

Stamtavle

CANTAB HALL (US)

SELF POSSESSED (US)

CANLAND HALL (US)

VICTORY DREAM (US)

FEELING GREAT (US)

GARLAND LOBELL (US)

CANNE ANGUS (CA)

GALA DREAM (US)

ENJOY LAVEC

MAPLE FROSTING (US)

PINE CHIP (US)

MARGIT LOBELL (US)

VALLEY VICTORY (US)

VALLEY REGINA (CA)

Kategori: