Ferrari B.R.

Rekord

1.09.9am

Grunnlag

2.010.542 kroner

Mål

Mankehøyde 166 cm

ferrari

Prestasjoner/avlsresultater:

Travhistoriens eneste norskfødte hest som har travet og ikke minst vunnet over full distanse under den magiske 10.0-grensen. Ferrari B.R. gjorde alt selv langt foran resten av feltet og satte verdensrekord når han vant på 1.09.9 som 4-åring på Jarlsberg Travbane!

En teknikker av rang med enorm kapasitet, enestående stamtavle og kapasitet i verdensklasse. Her finner man alt man søker etter i en topphest.

Ferrari B.R. skal i 2020 betjene hoppene ved siden av løpskarrieren hvor han pr. i dag allerede er Norgesmester, vunnet Axel Jensens Minneløp, H.K.H. Kronprins Haakons Pokalløp og Kniksen Æresløp for å nevne noe. Han har en seiersprosent på utrolige 62.5!

Med Muscles Yankee som pappa renner det edleste blodet gjennom Ferrari B.R´s. årer. Han er også far til hester som Muscle Hill, Muscle Massive, Deweycheatumnhowe (alle Hambletonianvinnere), French Laundry og Little Brown Fox for å nevne noen. Mamma Bauxite som har fått utnevnelsen DNTs Eliteavlshoppe har i tillegg til Ferrari B.R. produsert Diadora B.R. 09.7 – 2.8 mill og ubeseirede Irwin B.R. samt to andre seirende avkom.

Hingsteholder

JJ Horses Avlsstasjon

Kontaktperson

Line Gundersen

Tlf

0047 908 39 863

E-post

line.gunders1@gmail.com

Adresse

Trøgstadveien 291, 1850 Mysen

Priser

Pris 2020: Påmelding 3.000 + mva +15.000 kroner + mva ved levende født føll. Dyrlege er Ole Jørgen Jørgentvedt

Stamtavle

MUSCLES YANKEE (US)

VALLEY VICTORY (US)

MAIDEN YANKEE (US)

BALTIC SPEED (US)

VALLEY VICTORIA (US)

SPEEDY CROWN (US)

WISTFUL YANKEE (US)

BAUXITE (US)

S.J.'S CAVIAR (US)

WHITESANDS HALL (US)

S.J.'S PHOTO (US)

SPAWNING (US)

VICTORY DREAM (US)

SO SO BEACH (US)

Kategori: