Selges

L.A.`s On Fire

Løpsrettigheter hoppeføll e.Readly Express
Readly Express trenger neppe mer presentasjon annet enn at han er en av verdens absolutt beste hester som nå har sine første 2 og 3 åringer i banen med STOR suksess. De vinner løp overalt og nesten hver dag. Det popper opp store talenter i fleng både i Sverige, Italia, USA og Tyskland.

Morstammen er også verdt å ta en nærmere kikk på. Mor Missy e.Cantab Hall var selv tidlig fremme og et talent, men sykdom å skader satte en stopper for en fin unghestkarriere. Gikk 14,5 som 3 åring og løp inn litt over 100 000 kr. Avkomsgruppen til Missy inneholder 4 avkom i startklar alder, dessverre er John Paul Legacy brukt på 3 av disse avkommene og det har muligens begrensa potensialet noe. Men alle har vist fine talenter, særlig John`s Boy ( 459 000 kr innkjørt ) og hesten som aldri ble eldre enn 2 år når han døde under en operasjon av komplikasjoner. Han gikk 19,2 i et prøveløp som 2 åring.
Helsøster L.A.`s Flamboyant (e.Readly Express. Står hos Kim Pedersen ) har gått prøveløp i Danmark 15/6 på 1.28 – 2100 meter og et rutineløp på 1.23 – 2100 meter 6/7 på Skive. Blir spennende å følge henne i tre årssesongen 2021.

Går vi et ledd bak finner vi nylig Diplomsto utnevnte Face For Ever -12,3 , 1 370 000 sek innkjørt. Søster til Norgeskjenningen Face of Speed. I avlsboksen har Face For Ever gjort det sylskarpt på få avkom. Med 6 avkom i startklar alder ( yngste er 4 år ) har avkomsgruppen løpt inn nesten 7 millioner kroner, hvorav dobbeltmillionærene Chianti og Twitter er de beste foreløpig. Chianti ble nr 2 i svensk Derby og vant kvalene til både Breeders Crown, Derby og Europaderby.
Se mer av stammen her : https://travsport.se/hast/visa/522955/avkommor?source=S

Går man enda lenger tilbake ser man at dette er samme morstamme som selveste Viking Kronos.
Oppsummert får man i dette føllet Readly Express med sitt Ready Cash, Viking Kronos og Margit Lobell blod , krysset på en Cantab Hall hoppe med Viking Kronos som morfar og en morstamme som leverer varene og vel så det i alle ledd.

Derfor selges primært også bare løpsrettighetene, da dette er en stamme vi vil bygge på i generasjoner fremover.

Som individ er hun tillitsfull og har bein i nesa. Har etterhvert utviklet en nydelig kopperrød farge. Har gått på prima beiter ( Jæren ), går enda med moren og får masse god melk. Gått på utegang og fått mye mosjon. Letthåndterlig. Kan stå hos oppdretter til 1 august 2021. Dette avtales evnt nærmere.

Løpsrettigheter leies ut til fornuftig pris ved seriøst opplegg. Salg kan vurderes til rett pris.

KUN seriøse henvendelser ønskes.

Alder

Føll

Pris

utleie av løpsrettigheter/evnt salg ved rett pris

Selger

John Aareskjold Tjøtta

Tlf

92016327

E-post

john@morene.no

Stamtavle

Readly Express

Ready Cash

Caddie Dream

Indy De Vive

Kidea

Viking Kronos

Fatima Lavec

Missy

Cantab Hall

Face For Ever

Self Possessed

Canland Hall

Viking Kronos

Jan`s Hot To Trot