Auksjonshest

Kat # 109 Nizzolo

Nizzolo er en veldig smekker hoppe under Chickamauga (e. Banker Hall u. Bentley e. Super Arnie) og Muscle Hill sønnen Tobin Kronos. 
Chickamauga var ei tøff hoppe i løpsbanen som satte rekorden 13.2ak /kr. 321.500.
Hun ble tatt ut av løp høsten 2015 og ble bedekt for første gang i 2016.

Faren, Tobin Kronos, er sønn av Muscle Hill som dominerer både i USA og i Europa. Mor er Zamia FC. Hun er etter en hingst vi husker godt her hjemme i regi Gunnar Eggen, nemlig Sugarcane Hanover. Hun har vist seg som ei unik avlshoppe som er mor til hele fem millionærer, deriblandt flere avlshingster! 

Som konkurransehest ble Tobin Kronos en snakkhest. Han viste tidlig talent og var en ungheststjerne. Det store målet som 3-åring var det italienske derby og kvalet inn via en seier fra dødens. Desverre var han syk som storfavoritt i finalen og ble nr 4 der. Som 4-åring satte Tobin Kronos verdensrekord for 4-årige h/v over mellomdistanse voltestart på tiden 1.12.1. Han ble også nummer to i Europaderbyet på Vincennes etter en tøff duell med Readly Exspress. 

Tobin Kronos er veldig populær som avlshingst og har vært fullbooket både i 2018 og 2019. Hans første kull er født i 2019 og han nedarver sitt fine eksteriør på avkommene. 

Stamtavle

Tobin Kronos (IT)

Muscle Hill (US)

Zamia F.C. (IT)

Muscles Yankee (US)

Yankee Blondie (US)

Sugarcane Hanover (US)

Twiggy F.C. (IT)

Chickamauga

Banker Hall (US)

Bentley

Balanced Image (US)

B. Cor Jazzette (US)

Super Arnie (US)