Bjerke Travbane.

Her er våre ferske V86-tipse

Det er V86 på landets hovedbane og her finner du våre tips til omgangen.

Av Simen Nordli Ruud

V86-1

Går relativt kort innledningsvis, og setter 3 Olga Tooma først. Debuterte i Reden regi sist, og slo til direkte. Er bra ut, og skulle Malmin slippe med 1 Kashmina B.R. kan dette være over direkte. 8 Cool Trix kommer tilbake etter pause, og her står den langt ute. Er en kanon i grunnlaget, men kan bli tøft å vinne direkte her. 11 Limerence kommer med storform, og leverte ett svett løp etter galopp sist. Kan bli skummel med tempo.

V86-2

Åpnet løp hvor det kan smelle. 7 Midyat Zaz er den vi setter først vel vitende om at han ikke er til å stole på. Feilet som toer nest sist etter å ha dratt opp angrepet i tredjespor, mens han sist vant forholdsvis enkelt fra dødens. Fungerer han bare inn i kassa er sjansene bra. 8 Valmar E.W, står kaldt til her, men denne er bra, og gjør gode løp hver gang. Var bra toer nest sist, og gjorde ett sterkt løp utvendig tredje sist. Klaffer det her er han ikke ueffen mot denne gjengen, og kan dermed ta sin første seier. Regnes. 11 Cash Back Bi er bra, men Gocciadoro hestene er litt opp og ned om dagen, og vi tror ikke at han bare vinner dette fra 11 spor. Åpent løp.

V86-3

To hester skiller seg klart ut her, og det er 15 Nordsjø Anna og 13 Tangen Tone . 15 Nordsjø Anna er normalt den beste av dem, og kan være en mulig banker her. Hadde 10 strake før det var noe rusk i halsen sist, og hun var dermed svak. Tilbake på topp er det en toppsjans. 13 Tangen Tone leverte ett kanonløp sist etter galopp, og er den verste i mot favoritten.

V86-4

3 Eminent Kronos blir første hesten. Er rask ut, og peiler inn teten tidlig her og derfra skal han slås. Holdt godkjent sist, og leverer han noe lignende holder det langt. 8 Et Gar fikk det tøft sist mot gode hester, men står seg nok forholdsvis greit i ett sånt løp. Skal regnes. 10 Kuiper og 5 Freako skal også med. Leter man lenger på dypet skal man heller ikke glemme 2 Boreas som står fint til. Virker til å utvikle seg for hver start, og gikk bra sist. Meldt første skoløs og første bike som er Spennede.

V86-5

4 Just Perfect Sisu blir favoritt her, og det skal han også være. Var strålende i Jarlsberg Grand Prix, og Søvik er stor optimist med sin hest foran denne starten. Tåler å gå litt, og dette er en mulig banker. Garderer man her regnes 6 Vallatonian, 3 M.H. Hot Cash og 9 I.D. Forecast.

V86-6

Litt småskummelt løp hvor 9 Lozano di Quattro bare er best som kusken får til styrningen. Var kanllgod toer bak Francesco Zet sist og skal stå først. 4 Load Master sikter inn teten her, og den gjør gode løp hver gang kan holde unna på en sprint. 8 Doctor Gio er bra, men står kaldt til her, og det blir nok ett tøft løp for denne men han skal ikke regnes bort. Bak disse er 6 Frazze, 1 S.G. Mistral og 3 Global Confession aktuelle.

V86-7

Nytt derbykval, og 1 Born in Bergen blir stor favoritt her. Kan selvfølgelig vinne dette, men vi kjøper ikke at den holder unna over 2600 meter.  10 Thai Kansas er på vei mot formen, og så veldig fin ut sist. Fikk voldsom fart på seg etter galoppen i den siste svingen, og denne kan fort være helt klar her, og ett mulig bankerspill for de frekke. Lasse B.R. var tredje i Jarlsberg Grand Prix og hr utviklet veldig i år, er langt fremme igjen her. Skrellen er 9 Travis, men det skal holde hardt.

V86-8

5 Kapten Brodde blir hardt betrodd, men møter knalltøff motstand her, og det er vel ikke så enkelt at han bare vinner dette. 10 Feydeau Seven holder toppform for dagen, og var fjerde i Åby Stora Pris sist. Er langt fremme igjen her. 11 Unico Broline er på vei oppover i form, og skal regnes. 3 Draupener har vært bra i år, og selv om innsatsen sist kanskje ikke var på topp er han ikke helt borte her om er tilbake på topp. Kan overraske.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more