Forus Travbane

Her er tipsene til torsdagskvelden på Forus

Det er en meget spennende meny på Forus i kveld. Det er halve mannskapets hjemmebane og vi føler vi har god kontroll på omgangen.

Av Kristian Skeie

Et objekt dukker opp allerede i V4 løpene som starter klokken 18.10. Vi har også et strålende objekt i V65-spillet. På Umåker med JACKPOT på over 1,3 millioner. Alle spill ligger nå ute til i kveld.

Dagenes beste banker:

V65 avd 6. 1 Skeie Blesen. Er en meget lovende Djøseland traver som vi liker svært godt. Kommer nå tilbake etter pause og Djøseland har de på hugget direkte. Møter et lag han normalt skal ta seg av og vi bruker dette som dagens beste banker.

Dagens nest beste banker:

V65 avd 1. 5 Iggy BR . Blir dagens desidert største favoritt. Det er et lite felt, men vi er veldig inne på at dette blir et løp med alle hestene på den populære stripen. Så spørs det om kusken får beskjed av eier om å kjøre et avventende løp. Får han den beskjeden så er Iggy BR veldig sårbar. Husk på at dette løpet har veldig lav førstepremie.

Normalt en V5 banker.

V5 avd 5. Hassel Frøkna. Har Tom Erga kjøpt inn fra Østfold. Han må være fornøyd med hoppa siden han meldte den med en gang hun kom. Møter absolutt ingenting her og den bare vinner dette racet. Hassel Frøkna avslutter kvelden på Forus.

Solid i Bergen:

V65 avd 2. 3 Rønnerdahl. Har vært utrolig god i Bergen og vunnet meget kontrollert. Blir betydelig kuskeforsterekt til denne starten og har gode betingelser på forhånd. Vi er sterk i troen på at denne vinner selv på Forus med Wassberg jr.

Kan være en klasseklatrer:

V5 avd 1. 10 Flytroll Jaros. Dette er en meget god traver som er i starten av karrieren sin. De to siste løpene har vært solide. Feilfritt er denne hesten helt overlegen det er vi temmelig sikre på. Og det beste av alt er at den blir kun en snau favoritt. Dette kan være dagens beste spill.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more