Forus Travbane

Her er tipsene til Forus

Da er en fantastisk klasseløpshelg over og det er klar for hverdagen igjen. Vi innleder denne spilleuken på Forus travbane i vest.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |

Dagens beste banker:

V5 avd 5. 4 Extreme Talisman. Dette er en herlig traver som er i begynnelsen av karrieren. Han har gjort det meste riktig sålangt i karrieren og støter ikke på noe verre konkurranse her enn det den har konkurrert mot før. Dagens sikreste vinner.

Vinn eller forsvinn:

V65 avd 2. 1 Lome Diamant. Kjenner jeg litt til fra tidligere regi. Dette er en kapasitetstraver som er ekstrem egenrådig og har også vært vrang og farlig. Nå er den hjemme i oppdretter fylket sitt og kommer ut med et enormt prøveløp i ryggen. Men man skal være litt på vakt at denne kan finne på hva som helst i løpene. Den kan vinne med hundre meter, men kan likegodt stå igjen og være borte direkte.

I sitt livs form:

V65 avd 1. 4 Flytman . Er i sitt livs form og var knallgod sist i V75 omgangen på Forus. Det er ikke noe verre konkurranse denne gangen og skulle det klaffe litt med posisjonene underveis så blir denne fort ropt om som vinneren. Dette kan være dagens beste spill.

Skal regnes som en stor outsider:

V65 avd 4. 5 Kadans Transs R. Debuterer i ny regi på Forus. Dette er en traver Sigbjørn Kolnes kjøpte fra Holland og ikke fikk ut potensialet på. Så ble den solgt til Kristine Kvasnes og siden kastrert. Den kom veldig fort ut til start etter kastrasjon. Det er få hingster som er gode etter pappaen og de er mye bedre som vallaker. Nå har han fått god tid på seg og dette er en hest som har mye høyere kapasitet enn folk vet. Det kan være vilt at denne bare går ut og vinner.   

Ellers er de andre løpene forholdvis lettløste. Det er fire til fem kandidater i hvert av disse løpene som er seiersaktuelle.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more