Solvalla

Her er tips til kveldens V86

Onsdag inviterer Åby og Solvalla til V86. Vi har disse tipsene til kveldens løp.

Av Ove Bakkevold Reime

Dagens beste banker:

V86-8: Vi avslutter omgangen med en banker. Vi snakker om 2 Nugget Zon som er en 5 åring som har alt for lite penger på seg, og står derfor veldig bra inne i klassen foreløpig. Hadde ett greit fjord år, uten og få klaff i de store løpene. Leverte en fantastisk fin års debut hvor han ble kjørt forsiktig, men spurtet enormt oppløpet ned! Her er det tet garanti og han har vist han takler distansen( 3 i Svensk Derby kval) og vi tror han leder hele veien til fine %!

Dagens lås: 

V86-2: Vi tar stilling i kaldblodsløpet som mange svensker ofte sliter med å løse, og låser på to hester! 

Mest tror vi på 5 Rønningsgutten som jeg har fulgt nøye med siden jeg har konkurrert i samme klasse som han med min egen Bjørkevarg. Rønningsgutten er en sterk traver, som også har fått bra fart på slutten. Har rotet fryktelig en periode, men sist tok man av skoene igjen og det så ut som en ny hest. Danset unna i flott stil til slutt, og galoppfarten virket ikke stor den dagen. Kommer ut skoløs på ny, og vi tror det er hesten og slå i løpet.

4 Reime Blesen kjenner jeg godt siden jeg er oppdretter på han. Hadde en sterk 4års sesong og utviklet seg mye på høsten i fjor og gjorde solide prestasjoner i derby løpene, før han ble sliten og tatt ut i vintertrening. Har nå fått ett løp i kroppen etter vinter pausen og nå blir det på med racer balanse igjen og da er han god. Pisken er ett stort fordel på han og vi tror han kjemper om seieren her mot passende motstand!

13 syns vi er feil favoritt her og vi syns ikke han er inne i sin beste periode. Vi har respekt for Norske hester som får med seg pisken for første gang og 2 Sambo Ø.K. kan således være spennende, men jeg føler ikke storformen er der og står på ett frekt 2 hesters lås! 

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more