EE291969-B597-479C-9C71-0AEBE85A0C00_1_201_a

Har flere meget fine sjanser!

Selv om han i større og større kretser ofte går under navnet «Dukk opp-Gunnar» kan den sindige bergensen også være svært offensiv i sulkyen. Gunnar Austevoll (bilde) er stødig som få, rolig som skjæra på tunet og en veldig godt brukt kusk. Han har tatt over 65 kuskeseire 19 sesonger på rad nå.

Austevoll er alltid tilgjengelig, behjelpelig og ikke minst flink til å svare for seg på alle typer spørsmål. Vi tok en prat med ham i dag vedrørende hans sjanser på Biri i kveld. Og han er optimist på forhånd, med god grunn…

Dagens oppsitt:

V65-1: 6.Herman

– Er en flink og jevn hest som er meget bra fra start. Jeg kjører til og kommer vi foran vil jeg påstå at det skal være en god sjanse på seier. Hesten har meget fin form.

V65-2: 8.Talomen Ø.K.

– Han er ustabil og få sjelden klaff. Ikke så værst kapasitet i grunn men i nåværende form håper vi på feilfritt løp og en best mulig premie. Blir veldig overrasket om han kjemper om seieren.

V65-3: 6.Sundi

– Er en fin hoppe som vant for meg sist jeg kjørte henne. Ingen hest som foreløpig skal gjøre for mye selv underveis. Jeg kommer til å kjøre i rygg og da kan hun fort kjempe om de øverste plasseringene om vi får klaff. En hest som bør med på bongene, men som sagt. Jeg kjører på sjans.

V65-4: 10.Ing Mira

– Er en hest jeg ikke kjenner noe til. Har sett henne i flere løp og det virker som om det finnes bra med kapasitet. Kan ikke forutsi noen type taktikk her. Har ikke snakket med trener Geir Flåten om hennes styrker og evt. svakheter enda. En hest jeg gleder meg til å kjøre. Tror kanskje hun bør med på garderinger om spillerne tar med flere hester.

V65-5: 11.Djarpur Dry

– Var enormt god for meg sist etter lang pause. Hesten har voldsom stor kapasitet og her tror jeg at det kanskje kan bli ltempo på løpet. Det er i så fall en stor fordel for oss. Dempes det må jeg vurdere å gå frem. Han tåler å gjøre en hel del jobb selv. Klar vinnersjanse om det klaffer. Etter min mening beste hesten i feltet.

V65-6: 8.Draco Braz Minto

– Det er en hest med fin form. Vanskelig spor så ting må virkelig klaffe underveis men helt borte i trippelsammenheng tror jeg ikke han er. Så god er nemlig formen.

Og din aller beste sjanse for dagen?

– Herman har et fint spor og kan fort få tet. Djarpur Dry er en bedre hest og kan gjøre jobben selv. Vanskelig å si akkurat hvem som har den beste sjansen. Uansett to soleklare kryss avslutter Austevoll.

Foto: Trav24.no