Bjerke Travbane.

Gulljackpot-tipsene til V75 på Bjerke lørdag

Det er store kroner i potten denne lørdagen og vi er med på notene. Her er våre gratistips til lørdagens norske V75.

Av Simen Nordli Ruud

V75-1

Ett strålende løp innleder V75-omgangen på Bjerke, og det er to hester som skiller seg klart ut på prosentene. Vi setter 10 Ask Viktor knepent før 3 Tordenskjold. Ask Viktor som har vært knakende god i regi Stian Eilefsen og følger han opp her så er han langt fremme igjen. Tordenskjold er selvfølgelig høy aktuell, og dette kan være ett frekt lås i innledningen. Går man bredere er både 9 Ramstad Frekken, 13 Alm Andaman, 12 Tor og 15 Kleppe Nido mulige garderingshester.

V75-2

Widdingløpet står for tur, og det ser på forhånd ut som ett åpent løp. Det har vist seg å være vanskelig å hente tillegg i disse løpene tidligere og det kan nok en gang vise seg å bli det. 7 Nelson Catch Me begynner å vise hva som bor i ha og skal stå først. Kan sitte tidlig i tet og der kan han bli vanskelig å fange. 9 Vallatonian har imponert og var spesielt bra nest sist bak gode I.D. Forcedvictory og gjør hun opp noe sånn igjen ja da blir hun farlig. 8 Lasse B.R. imponerte sist og viste form. 5 Jonathan Star kommer ut etter lang pause, men er en bra hest og skal taes på alvor. 1 Twisted Genius skal også regnes. Åpent.

V75-3

Dagnes hovedbanker kommer ut her, og det er snakk om 1 Voje Dino. Var altså voldsomt god sist, og her tror vi det er kun sporet i mot. Mulig han blir overflydd her, men vi tar en sjanse på at det løser seg likevel og da tror vi rett og slett han vinner dette om han er som sist. Banker.

V75-4

Lars Laumbs løp, og det er ett spennende løp vi har med å gjøre her. Setter havglimt først på ren kapasitet, og dette er en voldsom hest når han er i form. Hatt litt pause nå, og står på tillegg. Skulle det likevel klaffe noenlunde er han langt fremme til slutt. Soldhöjdens Drake kommer fra Sverige med solide innsatser og er tøff å går til mål. Skal tidlig med. Grisle Tore G.L. med løp i kroppen er spennende, også har både 7 Balder Odin og 4 Voje Piril vist solid form og skal regnes her. Bør holde med disse.

V75-5

Hoppeløp, og jeg setter 5 Delight Classic først her. Hoppa er voldsomt fra, og med rette rygger underveis her speeder hu fort til slutt. Settes først. 7 So superb har hatt form over lengre tid nå, og gjør bestandig gode løp. Fortjener snart en seier, og slipper hun å gjøre grovjobben her er hun farlig. 6 Miss Pepper og 4 Nelson Bright Eagle skal også regnes.

V75-6

En mulig alternativ banker i omgangen er 4 Brenne Røn. Sitter mest sannsynlig i tidlig tet her, og med den formen han har for dagen blir han fryktelig seig å ta ned på en sprint. Garderer man er 2 Lesja Odin første hest. Så fin ut sist, og med det løpet i kroppen kan formen stige ytterligere. Er skummel. En som har form og som blir litt glemt her er 7 Bjørn Bork. Sporet er ikke det beste, men får han slikke rygger underveis er han utrolig speedig til slutt. Kan skrelle.

2 Thai Targaryan blir voldsomt stor favoritt her, og skal selvfølgelig ha en god sjanse her. Velger likevel å sette 6 Jonathan Bank A.B. frekt først her. Synes formen er bra, og at forutsettingene her er spennende. Meldt fin bane på Bjerke og det skal være en fordel. Er god nok til å slå den store favoritten her. Bak disse skal 5 Dynamic Dancer og 7 Custom Cash regnes. Ser tøft ut for tileggshestene, men med maks klaff kan både 10 Jackson Avery og 12 Iggy B.R. blande seg.

Dagens beste banker:

V75-3: Voje Dino

Dagens objekt:

V75-5: Delight Classic

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more