Biri 250409

Gratis påsketips til Biri

Påsken innledes med kveldstrav på Biri onsdag kveld. Her er er våre tips til kveldens kjøring.

Av Simen Nordli Ruud

Vi tilbyr andeler til dagens løp. De finner du i linken under her

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens banker:

V65-3. Tar standpunkt i den tredje avdelingen og bankerspiller 4 I.D. Foruonly. Synes hun så fin ut i prøveløpet, og Kim Pedersen har god tro. Går hun nedpå 17-tallet fra strek her skal de slite med å hente henne, og i vanskelig omgang må man ta noen sjanser. Banker.

Dagens lås:

V65-1. 10 Quantum Tile blir voldsom stor favoritt, og har selvfølgelig en god mulighet her. Det er likevel snakk om årsdebut, og det er bakspor. 4 Eminent Slide startet karrieren bra, og var solid for Pål Buer før det ble mye rør på slutten. Er operert nå, og kommer ut for Kim Pedersen. Hun er bra ut, og skulle hun sitte tidlig i tet her og fungere skal det bli vanskelig å ta henne ned. Disse to bør holde i innledningen.

Dagens objekt:

V65-2. I ett åpent kaldblodsløp vil jeg varsle for 9 Sjøli Bror som jeg synes gikk bra sist som andre i ett løp Overvik Prinsen vant. Gjorde en del jobb selv da, og her synes jeg han møter hester han er på høyde med. Er ikke helt stabil, men skulle han gå feilfritt skal han være med der fremme. 7% per nå er for lite.

Se opp:

V65-6. 9 Thunderball S.F. så voldsomt bra ut i årsdebuten nest sist, mens han feilet i første svingen sist. Er en bra hest, og havner han greit på det fra bakspor her så har han gode muligheter for å hente de aller fleste til slutt her. Må regnes tidlig.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more