F5734EF2-916F-46D0-A329-54C34E32F179_1_201_a

Frykter egentlig ingenting!

Erik Killingmo tar i dag turen til Klosterskogen med fartsfenomenet Nelson Andrea. Hoppa som eies av fetter Kai-Magnar Killingmo har vist enorm hurtighet. Seieren på Biri sist (bilde) var 5-åringens fjerde strake.
I 2020 har hun bare tapt én gang, det var for stortalentet Ari Potter.

– Sist lot jeg henne egentlig bare springe så fort hun kunne i en runde. Hun har vært hissig stort sett hver gang men hun er aller best når hun kommer foran. Da tar hun i mot alt som kommer og slapper litt mer av. På Biri sist gikk det ikke så veldig fort siste 400-500 meter men det var aldri noen fare.

Frykter du varmen og det at du lot henne frese fra seg litt sist i kombinasjon med full distanse i dag?

– Nei, det gjør jeg egentlig ikke. For å si det litt humoristisk. Hun er like dum hver eneste gang. Det kritiske er fra defileringen og det å holde henne så rolig som mulig fra da og til start.

Så punkteringer, omstarter, utstyrsendringer osv er ikke et ønsket tema.

– Nei, helst ikke…

Vinnersjansen bør være store igjen da?

– Ja, det mener jeg. Det hun har vist så langt gjør at jeg frykter henne selv men enn konkurrentene. En strykning på innsiden er bra.
Hun er veldig god fra start så vi håper å komme oss tidlig foran og lede så langt det går. Helst helt til mål avslutter kusken som har vunnet 8 av 21 løp så langt i år. Med 5 andreplasser og ytterligere 2 tredjeplasser betyr det at Killingmo er på trippelen i over 71 prosent av løpene han kjører.

Ønsker du å bli med på et spill fra våre eksperter så finnes de ved å trykke på knappen under her.

Foto: Trav24.no