Tribune - Klosterskogen 070612

Fra Jarlsberg til Klosterskogenen – her er tipsene

Det er ikke før siste løp på Jarlsberg er i mål før turen går videre til Klosterskogen.

Av Kristian Skeie

Nå skal vi ikke drive trav politikk her, men det er ytterst spesielt med kjøring på Jarlsberg søndag kveld, mandag lunsj og Klosterskogen på kvelden.

Dagens beste banker:

V65 avd 4. 10 Bokli Leo. Ja, hvor er denne mon tro. Kan si det med en gang, dette er den desidert beste 3-åringen Flåten har på stallen i år. Og jammen meg er han rå god. Fart og styrke i massevis til tross for at han nesten ikke har startet i mange løp enda. Tillegg her, men det har lite betydning. Dette vinner 10 Bokli Leo.

Dagens nest beste banker:

V65 avd 5. 2 Blue Spirit. Dette er i utgangspunktet en sikrer vinner, men det er profilen på Kloster som gjør at vi mener Bokli Leo er en sikrere vinner. Takler Blue Spirit som vi tror han gjør så er dette også en sikker vinner.

Vinner fra tet eller?

V65 avd 2. 2 Income. Dette er tethesten i løpet, men så dukker Strong Pepper opp i regi Ellen Marie Folkvord og Jens Kristian Brenne. Varsel lampene slås på automatisk for de har enorm stallform og hestene som kommer ut fra den stallen leverer første gang ut. Vi ser for oss at Income leder løpet lenge, men vi blir ikke overasket om Strong Pepper henter han igjen til slutt.

For de av dere som skal benytte seg av samle kuponger så topp varsler vi for 8 Kleppe Tuå i innledningløpet.  Hun har en topp vinnersjanse.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more