Forus Travbane

Forus: Her er kveldens tips

Neste hjemmebane for min del denne fredagskvelden. Det er flust av V-spill i dag og masse og kose seg med mens tacoen skal spises.

Av Kristian Skeie

Det er og veldig bra kvalitet på flere av hestene og vi har følgende anbefalinger og komme med.

Dagens beste lås:

V65 avd 1: 5 Rookie Tile & 8 Hawk Eye. Dette kommer til å bli en skikkelig duell i innledningsløpet i V65 spillet. Rookie Tile er nok en av de aller beste norskfødte 4-års hoppene. Hun er klart best hvis hun får ligge på rulle og speede til slutt. Men hun har vel fort tapt løpet hvis hun slipper teten til 8 Hawk Eye som er en veldig god traver. Det er flere gode konkurrenter i dette løpet, men vi er sikre på at begge er gode for en høy 1.14 tid i dette racet og der er ikke de andre. Dagens beste lås.

Må med på kupongen:

V65 avd 3: 7 Idu Bork. Er en traver vi verdsetter veldig høyt. Dette er en traver Tom Erga kan nå veldig langt med og har alt som skal til med fart og ikke minst styrke. Han blir neppe favoritt i kveld og det roper vi hurra for. 7 Idu Bork skal med på samtlige kuponger.

Må ikke glemmes nå:

V65 avd 5. 9 Jackpot B.R. Var rett og slett brenngod nest sist fra utvendig leder til seier. Sist var han helt utenfor og skuffet veldig. Men slik har han vært tidligere hos Bo Westergaard også. Jackpot B.R. kan være klar nå og vi skal ikke ryke på Wiig-traveren selv om han var dårlig sist.  

Superskrellen:

V65 avd 2. 2 Kap Svein. Dette er en traver på vei opp igjen etter at han var bra i fjor. Går ned litt konkurransemessig til denne starten. Skulle det blir feilfritt hele veien så kan superskrellen være er faktum. Stort obs til nydelig odds.

Blir alt for hardt betrodd:

V65 avd 6. King di Jesolo. Har startet flere løp på Forus nå etter at han har stått hos Kolnes på Bjerke. Vi må rope varsko her nå på den gigantiske storfavoritten i avslutningsløpet. Han var elendig sist og vi kjøper ikke at det var pga han jaget langt tillegg. Nå har han kommet hjem til eieren igjen og ikke noe negativt om han, men Kolnes er av Norges beste trenere og dette er en problem hest. Vi tror formen er på retur etter vedlikeholdstrening og setter nødblinken på rødt.

Alternativ V4 banker:

V4 avd 1. 1 Susie Q. . Rett og slett et herlig inntrykk på hesten i debutløpet sist. Møter samme konkurranse her og vi kan ikke bruke våre skattepenger på å spille imot her. Soleklar banker.

Enorm sist i Sverige:

V5 avd 5. 5 Kolli Yx Odin travet et panser løp sist i Sverige. Artig at man får litt igjen når man reiser så langt på løp. Han er ingen vinnerhest, men vi har sett det mang en gang tidligere at man får effekt i Norge i starten etter et løp med pisk som han reagerte utrolig på sist. Vi mener at dette er en het seiers kandidat.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more