51814437583_6fb00238bf_k

FORUS: Dette er våre tips

Forus byr på kveldens V65 omgang, og det med jackpot i spillet.

Av Simen Nordli Ruud

Det er fin meny som står foran oss med fyldige løp, og flere spennende objekter. Her får du våre tips til omgangen.

Dagens beste banker:

V65-1. Dagens beste banker blir svært stor favoritt, men vi tror 5 Muito Obrigada gjør som i de tre siste startene og leder dette løpet hele veien. Er i toppform, og slo flere av disse sist. Dagens klart beste banker.

Dagens beste spill:

V65-3. Dagens beste spill kommer ut i den tredje avdelingen og det er snakk om 1 Quick Lunch.. Dette er en hest vi liker svært godt, og går nesten alltid gode løp. Glemmer løpet sist hvor han ble sittende fryktelig langt bak underveis, og var aldri med i matchen. Nå har han ett fint første spor og kommer til å sitte fint på det underveis, og klaffer det bare noenlunde tror vi han har gode muligheter til å ta seg av dette. Må spilles.

Se opp:

For de som jager skreller er det verdt å ta med seg 8 Madla Rauen i V65-2 som ikke har så aller verst form. Står vanskelig til, men er rask ut og kan sikre seg en god posisjon. Ikke helt borte.

I V65-6 er supersjokket 10 Verdals Torden fryktelig lite spilt. Står noe tøft inne kontra for eksempel 8 V.G. Prinsen fra nest sist, men jeg synes han var svært god bak Idu Bork da. Kommer til å være tidlig med der fremme fra sitt springspor, og får han en god rygg underveis speeder han fort. Kan overraske.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
2 weeks ago

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4
... See MoreSee Less

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
https://travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4