TR Bild. Bild för fri publicering t.o.m. 2020-11-15. Foto: Lars Jakobsso

For en hest dette kan bli!

Hail Mary (e.Googoo Gaagaa) ser ut til å være noe helt spesiellt. Kanskje helt der oppe med Equrie D. som hele traveuropa, med rette ,har skrytt opp i skyene i år.

Mail Mary var kjempen som måtte modnes. Man så tidlig råtalentet når han kjempet mot hester som Golde Dream M.E., Marvellous Tooma og Ubiquarian Face tidlig på sommeren. Selv da vant han ganske så enkelt de fleste løpene han gjorde. Tunge sko og doble busser vitnet om at det fort kunne være mer i gjære her.

Og det har det virkelig blitt.

Siden har han knapt tapt travløp. Etter en vanntett seier i Derby i september har han vunnet kvart og semifinale i Breeders Crown. Søndag var det klart for finale.

Sammen med Per Lennartsson inntok de enkelt føringen fra start. Holdt et jevnt tempo underveis og avviste elegant gode Brotherman Bill på slutten. 11.5/2140 auto ser ikke ut til å være i nærheten av noe problem. Bussene var borte og med en slik starthurtighet kan vi bare glede oss til 2021.

Seieren var verdt 1.6 millioner kroner all den tid han er med i Premiesjansen. Hail Mary har startet 20 ganger i karrieren, vunnet 17 av dem og tjent snaut 7.3 millioner svenske kroner. Brukbart snitt.

– Vi tar sikte på Criterium Continentalm på Vincennes 26.desember så vi får holde ham i gang til det med et par løp her hjemme sa Bergh etter løpet. Jeg tror hesten blir klart bedre med enda en vinter på seg. Han var veldig slapp i sommer og kom seg egentlig ikke før noen løp opp mot Derby.

– Det er en fryd å få kjøre en slik hest sa Lennartsson etter seiere var et faktum. Han avgjorde tetkampen på tre steg og har en vudunderlig teknikk. Jeg har vunnet med hesten tidligere men da kjentes han mye tyngre ut enn han er nå. For en fysikk det er på denne her.

Foto: Lars Jakobsson/ TR Bild

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more